Рівне:

Створення та просування сайтів

Мінімальна перемога за явної переваги

Спорт 08-жов, 2009, 10:179 prov 917
Мінімальна перемога  за явної переваги


У черговому турі чемпіонату України з футболу у другій лізі рівненський „Верес” приймав ФК „Моршин” зі Стрия. Після втраченої на останніх секундах матчу у Вінниці перемоги наша команда вийшла на футбольне поле з великим бажанням перемогти. І це їм вдалося.
З перших хвилин поєдинку із дебютантом ліги підопічні Андрія Ковтуна заволоділи ініціативою. Гості головну увагу приділили захисту своїх воріт. Господарі довгий час не могли знайти шпаринки у захисних редутах „Моршина”. Стрияни, попри свій юний вік, діяли впевнено і надійно перекривали підступи до своїх воріт. Проте тільки-но гості відкрилися — рівняни миттєво скористалися нагодою відзначитися. Відбивши чи не першу атаку гостей, „Верес” провів свою швидку атаку. Денис Синчук довгим пасом кинув у прорив Євсеєва. Євген пройшов по флангу, обіграв кількох гравців „Моршина” і із самої лінії воріт відкинув у центр карного майданчика. На передачу відгукнувся Сергій Дячук, який розстріляв ворота стриян. Натхненні успіхом рівняни посилили натиск. Через хвилину Сергій Дячук міг оформити дубль. У боротьбі із захисником він наніс несильний удар, який став легкою здобиччю воротаря Олександра Михалевича. Здавалося, що після пропущеного голу „Моршин” намагатиметься активніше заграти у нападі. Тоді для гравців „Вереса” з’явиться більше простору на половині гостей, а отже - більше шансів відзначитись. Проте гості не кинулися забивати — основну увагу вони приділили захисту своїх воріт. За таких обставин на перший план виходить індивідуальна майстерність гравців. Саме завдяки її було забито другий гол. Денис Синчук взяв гру на себе і заробив пенальті. Капітана „Вереса” збитили у карному майданчику, й головний арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку. Вирок виконав Дмитро Бєлов. За переваги у два голи команди пішли на перерву.
Головний тренер гостей Олександр Томах на другий тайм випустив відразу трьох нових гравців. Один із них зумів відзначитися. Володіючи територіальною перевагою та відсотком володіння м’яча „Верес” ніяк не міг підібратися до воріт „Моршина”. Дальні удари господарів упевнено ловив голкіпер стриян, або ж їм бракувало влучності. Своєю активністю рівняни часто-густо змушували гостей порушувати правила. Проте розіграш стандартних положень теж не призводив до загострень. Повна перевага на футбольному полі приспала пильність захисників рівнян. В середині другого тайму Володимир Хомич проскочив двох захисників „Вереса” і вийшов на побачення із Антоном Сотниковим. Чи не єдиною можливістю забити гості скористалися на сто відсотків. Господарі намагалися відновити різницю у рахунку, але захист „Моршина” більше не допускав помилок. Вже у компенсований час „Верес” заробив черговий штрафний. Денис Синчук пробив по воротах, але м’яч пройшов трішки вище поперечини.
Андрій Ковтун, головний тренер ФК „Верес”:
— Наша команда намагалася грати у сучасний футбол. Мене влаштовує сьогоднішній рівень гри. Не влаштовує слабка реалізація гольових моментів, а також епізод, коли пропустили гол. Сподобалася гра рівненських футболістів, які давно у команді, та київських. Для мене немає жодного значення, з якого міста той чи інший футболіст. На футбольне поле виходитимуть сильніші.
Результати решти ігор: „Динамо” — „Карпати-2” — 2:0, „Єдність” — „Буковина” — 2:3, „Львів-2” — „Нива” — 0:3, „Рось” — МФК „Миколаїв” — 0:1.
У турнірній таблиці лідирує чернівецька „Буковина” — 20 очок. На два менше у хмельницького „Динамо” і 17 пунктів в іллічівського „Бастіона”. Саме із „Буковиною” гратиме у наступному турі „Верес”. На виїзді матч пройде 10 жовтня.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору