Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 15-жов, 2009, 10:079 prov 826
Острожанин отримав опіки під час пожежі
В с. Межиричі Острозького р-ну під час пожежі в господарстві місцевої пенсіонерки отримав опіки верхніх кінцівок, обличчя, тулуба (всього 35 % поверхні тіла) син господарки Володимир Л., 1957 р.н., пенсіонер. Постраждалого доставили в опіковий центр м. Рівного. Причина пожежі – необережність при палінні постраждалого.

У Здовбиці знайшли мінометну міну
В с. Здовбиця Здолбунівського району під час проведення земельних робіт на приватній присадибній ділянці виявили одну 50-мм мінометну міну часів Другої світової війни. Місце виявлення боєприпасу взяли під охорону працівники Здолбунівського РВ УМВС України в області. Подано заявку на знешкодження до ГУ МНС в області.

Рівнянин отруївся чадним газом
В обласну дитячу лікарню з діагнозом отруєння чадним газом було госпіталізовано Володимир Г., 1996 р.н., жителя м.Рівне. Стан легкий. Обставини отруєння встановлюються.

У чоловіка і жінки вилучили речовину коричневого кольору
Працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків затримали 26-річного Павла та 29-річну Наталію. У двох рівнян виявили медичні шприци з рідиною коричневого кольору. Речовину вилучили та направили на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.

Сарненського підприємця кинули на 16 тисяч грн.
Директор одного з товариств з обмеженою відповідальністю не розрахувався за брухт чорних металів, який він отримав від сарненського підприємця Петра. Сума завданих збитків складає 16 тисяч гривень.

У львів’янина на Дубенщині вкрали поні
У Дубенському районі невідомі викрали поні, яке належало приватному підприємцю зі Львова. Проводяться оперативні заходи щодо розшуку та затримання зловмисників.

Правоохоронці встановили крадіїв мобільних телефонів
Працівники Рівненського міського відділу міліції встановили особи зловмисників, які 31 березня, 21 та 29 вересня викрали мобільні телефони у жителів обласного центру. Проводяться заходи щодо розшуку та повернення викрадених речей їх законним власникам.

Першокласник упав з баскетбольного щита
Учень першого класу, 7-річний мешканець с. Загороща, упав з баскетбольного щита.
Інцидент стався 8 жовтня в ЗОШ №5 м. Здолбунів. Встановлено, що потерпілий внаслідок падіння з баскетбольного щита отримав забій поперекової ділянки, забій грудної клітки, струс нирок, селезінки. Дитину госпіталізували в травматологічне відділення Здолбунівської лікарні. Обставини інциденту з`ясовують.

З фасаду кладовища демонтували і викрали три металеві літери
У Рівному 9 жовтня в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримали трьох місцевих жителів.
Попередньо встановлено, що вони вночі на одному з кладовищ з фасаду меморіалу демонтували й викрали три металеві літери.
Викрадене вилучили.

У 38-річного чоловіка знайшли майже 4 кг бурштину
Контрабанду бурштину викрили співробітники Держприкордонслужби та працівники митниці на Рівненщині.
Близько півночі у пункт пропуску ”Городище” прибув рейсовий автобус ”Ікарус”, який прямував з Рівного до Мінська. Під час спільного прикордонно-митного огляду в одного з подорожніх, 38-річного мешканця Рівненської області, працівники пункту пропуску знайшли майже 4 кілограми каміння бурштину, про які мандрівник не згадав під час декларування.
Наразі встановлюється вартість каміння, яке передали на митницю. Щодо їх власника працівники оформили документи про порушення митних правил.
З початку року на вказаній ділянці кордону це вже п’ятий випадок контрабанди бурштину, який в регіоні також називають ”поліським золотом”. Перевозять його переважно рейсовими автобусами та залізницею. Найбільша партія бурштину, вилученого прикордонниками Луцького загону, становила понад 13 кілограмів.
Вартість видобутого у Рівненській області ”чорними копачами” каміння за рубежем суттєво зростає. За ним, за оцінками експертів, особливо полють перекупники з Польщі та Прибалтики.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору