Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині добровільно здають зброю

Івано-Франківська область 09-лис, 2009, 11:189 Lobanovskiy 801
Протягом жовтня органи внутрішніх справ Івано-Франківщини проводили традиційну акцію доброї волі щодо громадян, у власності яких з певних причин чи обставин була незареєстрована зброя, набої чи вибухові матеріали. Судячи з її результатів, населення краю відгукнулося на заклик правоохоронців добровільно позбутися небезпечних предметів, які досі перебували, так би мовити, поза законом.
Про це повідомляє Зорина Кречко, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.


За інформацією з управління громадської безпеки УМВС в області, безконтрольний обіг зброї за цей період порідів на 115 одиниць різноманітних вогнестрілів та майже 900 набоїв. Прикметно, що 27 мешканців краю свідомо позбулися незареєстрованих мисливських рушниць і гвинтівок, які дотепер перебували в незаконному обігу. Люди водночас уникнули й неприємностей, які могли б бути у такому разі, якби правоохоронці вилучили зброю у примусовому порядку.
З іншого боку, враховуючи відповідні заяви деяких громадян, які добровільно здали необліковану зброю і висловили бажання зареєструвати її у власне користування, органи міліції після певної перевірки і досліджень зареєстрували 5 мисливських рушниць і два газових пістолети. З новоспеченими законними власниками цих вогнестрілів проведено інструктаж і доведено вимоги законодавства щодо умов зберігання та користування зброєю.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору