Рівне:

Створення та просування сайтів

Реванш відклали

Спорт 10-кві, 2008, 09:499 prov 1 066
Перший гол вболівальники побачили на початку гри. На одинадцятій хвилині поблизу штрафної футболісти “Оболоні-2” збили Володимира Никончука. Виконувати штрафний удар взявся ветеран рівнян Андрій Федорчук. І зробив це досить вміло та, головне, результативно. Впродовж кількох хвилин господарі володіли ініціативою і створили кілька небезпечних моментів. Проте кияни змогли прийти до тями і самі гостро атакували. До перерви рахунок не змінився.
Початок другого тайму був схожий на перший. Тільки з однією відмінністю. Забили гості. На 50 хвилині Володимир Яланський наважився на удар з далекої відстані. М’яч по дорозі задів когось із захисників і влетів у ворота Василя Козіброди. Гості, скориставшись розгубленістю рівнян, намагалися вийти веред і ... пропустили у власні ворота. Черговий кутовий завершився ударом Олега Шатковського. Від суперника м’яч відлетів до Олександра Любара, який головою спрямував його у сітку воріт — 2:1. Йшла 55 хвилина гри. Тренери обох команд почали активно проводити заміни. Саме одна з них у киян була вдалою. Проте перед цим “Оболонь-2” залишилася у меншості. За небезпечний напад на суперника, володіючого м’ячем, з ризиком нанесення травми червону картку отримав Павло Зуєвич (72 хвилина). На жаль, дивідендів з цього господарі не заробили. Навпаки, за дев’ять хвилин до завершення поєдинку “Оболонь-2“ вдруге зрівняла рахунок. Гол на свій рахунок записав Дмитро Зозуля. До завершення поєдинку рахунок на табло не змінився, хоча господарі доклали максимум зусиль, аби вирвати перемогу.
Віктор Концурак, головний тренер команди “Оболонь-2”:
— Гадаю, сьогоднішній результат матчу закономірний. У нас були моменти, аби забити, але й могли пропустити. Невдало зіграв захист, було багато помилок, воротар не виручив тоді, коли мав це робити. Сьогодні ваша команда — як молоді футболісти, так і ветерани, боролися до кінця. Як-не-як, а одне очко в Рівного забрати не кожній команді вдається.
Віталій Шевчук, граючий тренер “Вереса”:
— В першому колі зазнали нищівної поразки від “Оболоні-2”. Сьогодні дуже хотіли виграти. На жаль, цього не сталося. Двічі вели в рахунку, але пропустили непотрібні голи. На жаль, грубі помилки в захисті призвели до нічийного результату. Він нас не влаштовує. Я задоволений самовіддачею команди на футбольному полі. Зобов’язані були вигравати. Але це футбол, а м’яч круглий.
Результати решти ігор: ”Динамо-3” — ”Нафтовик” — +:-, ”Нива” — ”Єдність” — 2:0, ”Княжа” — ФК ”Коростень” — 0:0, ”Рось” — ”Поділля-Хмельницький” — 3:4, ”Карпати-2” — ”Нива-Світанок” — 2:0, ”Енергія” — ”Арсенал” — 0:1, ”Буковина” — ”Нафком” — 3:0.
Наступний матч ”Верес” мав провести 8 квітня в Долині, але через зняття ”Нафтовика” з чемпіонату отримав технічну перемогу. 13 квітня наша команда прийматиме ”Нафком” з Броварів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору