Рівне:

Створення та просування сайтів

Голубці овочеві

Їм сам і раджу вам 17-лют, 2010, 15:549 Lobanovskiy 1 472
Листя капусти трішки приварити.
Начинка: цибулю, гриби,
моркву (натерту) підсмажити на олії.
Начинити капусту цим фаршем, скласти в каструлю і залити маринадом.
Маринад: 2 склянки води, 0,5 склянки цукру,
2 столові ложки солі, ¼ склянки оцту, лавровий лист.
Все перекип’ятити, як схолоне, вкинути часник. Залити маринадом голубці і поставити під прес.


Білик Ірина
м. Березне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору