Рівне:

Суп-пюре грибний

Їм сам і раджу вам 15-бер, 2012, 11:559 prov 623
Вам знадобиться:
1 / 4 склянки дрібно нарізаної ріпчастої цибулі,
4 ст. ложки вершкового масла,
400 г грибів (краще білих або печериць),
2 ст. ложки пшеничного борошна,
6 склянок курячого бульйону,
2 гілочки зелені петрушки,
2 гілочки зелені селери,
2 яєчних жовтки,
1 стакан 20%-вих вершків.
Спосіб приготування:
Дрібно нарізану ріпчасту цибулю обсмажувати в каструлі на вершковому маслі протягом 5 хвилин, покласти нарізані гриби і обсмажувати ще 5 хвилин. Не знімаючи з вогню, додати, розмішуючи, борошно і потім залити курячим бульйоном. Розмішуючи, довести до кипіння. Покласти петрушку і селеру та варити 45 хвилин на слабкому вогні. Вийняти петрушку і селеру, злити бульйон, протерти на ситі гриби і цибулю і знову перемішати з бульйоном. Збити вічеком або ложкою яєчні жовтки з вершками і влити в гарячий суп, після чого поставити суп на вогонь. Розігріти суп, весь час розмішуючи і недоводячи до кипіння. Посолити за смаком.
Похожие новости
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Листопад 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Вгору