Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 19-лип, 2007, 14:579 prov 1 256
Іван з фальшивкою

Працівники міліції зацікавилися 53-річним Іваном, жителем міста Березне. Чоловік у магазині за продукти харчування спробував розрахувався стогривневою підробленою купюрою. Фальшивку вилучили та направили на експертизу до НДЕКЦ при УМВС в Рівненській області.

Бережіть автомобілі

Невідомі, 13 липня від будинку на вулиці Чехова в обласному центрі, викрали автомобіль «Фіат-Темпра», який належить 49-річному рівнянину Володимиру. Працівники міліції транспортний засіб виявили неподалік села Велика Омеляна Рівненського району. Подібна ситуація цього дня склалася з автомобілем 43-річного жителя Київської області Ігоря, який приїхав у гості до родичів у Березнівський район. Транспортний засіб, що зник із подвір’я, виявили неподалік села Друхів цього ж району.

З електрикою не справився

В реанімаційне відділення Радивилівської районної лікарні з термічними опіками 2-3 ступенів, отриманих від ураження електричним струмом, потрапив 55-річний Анатолій. Чоловік спробував самотужки увімкнути електричний трансформатор до електромережі в селі Хотин. Стан потерпілого вкрай важкий.

Молоді грабіжники

Міліціонери з’ясували, що крадіжку продуктів харчування та спиртних напоїв із магазину «Озерянка» в селі Серники Зарічненського району, скоїли двоє раніше судимих місцевих жителів 19-річні Михайло та Петро.

Небезпечне пірнання

Пірнув з мосту в річку Іква та отримав закриту травму шийного відділу хребта 41-річний мешканець міста Дубна Сергій. Нещасний випадок стався неподалік цукрового заводу.

Мати розізлила сина-звіра

З напіввідірваним вухом, переломом носа та забоями опинилась у лікарні 66-річна жителька Дубровицького району Серафима. Жінку побив 44-річний син Федір. Причини інциденту з’ясовують слідчі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору