Рівне:

Створення та просування сайтів

Намагались легко збагатитись

Кримінал 20-травня, 2010, 09:599 prov 1 169
Як повідомив заступник прокурора Рівненської області Павло Ванзуряк, злочинну схему організували посадові особи одного із товариств з обмеженою відповідальністю у м.Дубно. В податковій звітності згадані особи вказали витрати за придбану у вітчизняних сільськогосподарських підприємствах м’ясосировину, однак «забули» внести відомості про обсяги реалізації м’ясопродуктів, виготовлених з імпортованої сировини. Таким чином неправомірно завищили суму бюджетного відшкодування за серпень 2008 року на 2 мільйони гривень. Втім, завдяки втручанню правоохоронців привласнити державні кошти не вдалося.
За фактом замаху на заволодіння бюджетними коштами в особливо великих розмірах порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.15, ч.5 ст.191 КК України. У справі триває слідство.
Кримінальна відповідальність за вчинення цього злочину передбачена у вигляді позбавлення волі до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору