Рівне:

Створення та просування сайтів

Посварився зі своєю пасією, а перепало двом перехожим

Кримінал 08-жов, 2010, 12:099 Lobanovskiy 806
Прожити у мирі та злагоді вдається далеко не всім парам. Конфлікти часто-густо виникають навіть через дрібниці, і з’ясувати, хто на той момент правий чи винний, не може навіть сама пара. А що вже казати про правоохоронців, яких регулярно “втягують” у свої чвари рівняни.

Спільне проживання однієї рівненської пари скінчилося 27 вересня. Саме цього дня Світлана покинула співмешканця Сергія. Чоловік кинувся наздоганяти жінку, яка вже в той час стояла з речами на вулиці. Розлючений не на жарт, він ніяк не хотів змиритися із тим, що його залишили. Відтак “під гарячу руку” потрапили двоє рівнян, які мимоволі стали свідками сварки на вулиці. Стусани роздратованого співмешканця дісталися двом ні в чому не винним чоловікам.
— 27 вересня о 21 годині до чергової частини Рівненського МВ УМВС в Рівненській області надійшло повідомлення зі станції швидкої медичної допомоги, що на вул. Млинівська невідомий чоловік наніс тілесні ушкодження двом місцевим жителям Тарасу та Миколі, – коментує начальник відділу карного розшуку Рівненського МВ Юрій Зімка. – Згодом працівники міліції встановили особу чоловіка, який вчинив бійку. Ним виявився 34-річний рівнянин Сергій, в якого того вечора виник конфлікт зі співмешканкою, 43-річною рівнянкою Світланою.
На цей момент працівники міліції проводять дослідчу перевірку.
Вікторія ІВАШИНЮТА, Світлана КАРАЧУН, ВЗГ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору