Рівне:

Створення та просування сайтів

Гастролерів затримали

Кримінал 22-жов, 2010, 12:439 Lobanovskiy 1 005
За статистикою, крадіжки становлять третину усіх злочинів. Особливої шкоди завдають квартирні злодії. Нерідко такі злочини вчиняють злодії-гастролери з інших регіонів, що ускладнює їхній розшук. Однак правоохоронні органи Рівненщини викрили таких в нашому краї, сьогодні вони - на лаві підсудних.

Так, прокуратура Рівненської області затвердила обвинувачувальний висновок у кримінальній справі, порушеній у червні цього року слідчим відділом Рівненського МВ УМВС України в області щодо двох осіб, які, змовившись між собою, вчинили упродовж 2008-2010 років низку крадіжок, поєднаних з проникненням до житла та вчинених в особливо великих розмірах (ознаки злочинів, передбачених ч.ч..3,5 ст.185 Кримінального кодексу України).
Встановлено, що двоє мешканців Тернопільщини, обоє непрацюючі, підшуковували на території Дубенського, Млинівського, Радивилівського районів приватні будинки, проникали у них шляхом зламування вікон та замикаючих пристроїв вхідних дверей, викрадали чуже майно (гроші, ювелірні вироби) і в подальшому його реалізовували. Отримані злочинним шляхом кошти розподіляли між собою.
Всього вони завдали збитків потерпілим майже на півмільйона гривень.
На даний час кримінальну справу скеровано до суду для розгляду. Обом підсудним обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою. З метою відшкодування завданих збитків на їх майно накладено арешт.
Згідно з законом відповідальність за вчинення вказаних злочинів передбачена у вигляді позбавлення волі від 7 до 12 років з конфіскацією майна.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору