Рівне:

Створення та просування сайтів

Бюджетники Рівненщини майже стовідсотково розраховуються за газ

Рівненська область 19-лис, 2010, 10:169 Lobanovskiy 812
До них мають підтягнутися й решта споживачів, зауважив заступник голови облдержадміністрації Володимир Новак, на селекторній нараді Міністерства з питань житлово-комунального господарства України. Нині ж теплопостачальники краю розраховуються на рівні 18 відсотків. Причина тому – борги рівненських підприємств. Якщо вцілому в області за спожитий енергоносій оплатили майже 40 відсотків, то тепловики Рівного лише 12.
Розглянули на селекторі й питання реформування житлово-комунальної галузі, а зокрема результативність використання коштів із Стабфонду. Тут Рівненщина в лідерах: за гроші перераховані зі столиці, а також передбачені за умовами співфінансування з місцевих бюджетів, об’єкти ремонтують з випередженням графіків і навіть у кредит. В профільному Міністерстві пояснили, що через залишки грошей, які не встигли освоїти деякі області, не можуть отримати наступну порцію коштів. Втім, цю ситуацію пообіцяли врегулювати і в подальшому розрахуватися з підрядниками без затримок.
На селекторі також подякували заступникам голів облдержадміністрацій, які курують комунальну сферу, в тому числі й Володимиру Новаку, за зменшення боргів із зарплат.

Про це Провінційці повідомили Рівненській обласній державній адміністрації.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору