Рівне:

Створення та просування сайтів

Двоє неповнолітніх скоїли ДТП на викраденому автомобілі

Кримінал 23-гру, 2010, 10:519 Lobanovskiy 1 003
В селищі Млинів на вулиці Ровенській сталося зіткнення автомобілів ВАЗ-2106 та “Опель Вектра”.

У ДТП потерпілих людей не було, лише автомобілі отримали механічні пошкодження.
На місці події інспектори ДАІ побачили лише водія “Жигулів”, який заявив, що його авто «зачепив» автомобіль «Опель» та з місця пригоди зник.
За дві години схожий за прикметами “Опель” інспектори ДАІ виявили у селі Івання Дубенського району і віддали водію наказ зупинитися. З авто вийшов знервований молодий чоловік. Швидко з’ясувалося, що саме він скоїв аварію, а на додачу не має при собі жодних документів: ані посвідчення на право керування транспортним засобом, ані свідоцтва про реєстрацію автомобіля.
І водія, і його пасажира правоохоронці доставили до райвідділу міліції, щоб скласти протокол про скоєння ДТП та з’ясувати належність автомобіля. Окрім цього, до чергової частини надійшло повідомлення про те, що у сусідньому Луцькому районі Волинської області скоєно незаконне заволодіння автомобілем «Опель».
Як з’ясувалося згодом, напередодні хлопці викрали авто у свого односельця. Власник звернувся до міліції лише зранку.
З’ясувалося, що це вже не перший випадок крадіжок автотранспорту, скоєний юнаками. Нещодавно за викрадення “Мерседесу” та “Ниви” вони вже відповідали за законом. Тоді суд, враховуючи вік молодих людей (а їм 16 та 17 років) та відсутність адміністративних порушень виніс їм умовний термін покарання.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору