Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному власник нарколабораторії виявився поціновувачем старовини

Рівненська область 08-лют, 2011, 08:579 Lobanovskiy 1 000
Із полегшенням зітхнули мешканці будинку, що на вулиці Шухевича, коли помітили, як із під’їзду правоохоронці виводять їхнього сусіда. Адже проживати поруч із тим, хто «професійно» займається наркотиками, стало неможливим. Постійні відвідувачі заважали і вдень, і вночі. Гості, які приходили до 36-річного Олега, часто-густо на сходовій клітці «смакували» наркотичними самокрутками та не гребували й дозою ширки. Розкидані шприци та їдкий запах повітря — із цим чи не щодня стикалися жителі під’їзду.

— У ході санкціонованого обшуку в квартирі за місцем проживання 36-річного рівнянина Олега співробітники секторів карного розшуку та боротьби з незаконним обігом наркотиків виявили та вилучили лабораторне обладнання із залишками речовини, зовні схожої на первентин, 12 поліетиленових пакетів з порошкоподібною речовиною коричневого кольору, два пакети з речовиною темного кольору та 16 патронів. Усе це вилучили та направили на дослідження в НДЕКЦ, – прокоментував начальник карного розшуку Рівненського МВ Юрій Зімка.
Як з’ясувалося згодом, «лаборант» – раніше судимий і вже неодноразово потрапляв мав справу із правоохоронцями через наркотики. Наркотичні засоби виготовляв як для власного вживання, так і з метою подальшого їх збуту. Наразі 36-річного Олега затримали, він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання Рівненського міськвідділу міліції. Слідчі порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 313 Кримінального кодексу України (Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням), що карається позбавленням волі на строк від двох до шести років. Вирішується питання і про порушення кримінальної справи за незаконне виготовлення наркотиків та незаконне поводження із бойовими припасами.

До речі, власник помешкання не тільки контролював виробничий процес у нарколабораторії, а й збирав старі фотоапарати, запальнички та значки, чималу колекцію яких виявили правоохоронці під час обшуку.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА, Вікторія ІВАШИНЮТА, ВЗГ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору