Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині 500 гривень "обійшлися" у три із половиною роки позбавлення волі

Рівненська область 06-лют, 2012, 15:359 prov 910
За рішенням Дубровицького суду до трьох із половиною років позбавлення волі засуджено 25-річного місцевого мешканця Володимира, який навесні минулого року вчинив крадіжку запчастин до вантажного автомобіля з гаража одного із підприємств району, - повідомляє Провінційці із CЗГ УМВС України в Рівненській області.
Працівники міліції злочин розкрили, як то кажуть «за гарячими слідами». Вже через кілька годин зловмисник давав пояснення з приводу своїх протиправних дій правоохоронцям. Чоловік стверджував, що бажання працювати у нього не було, а крадіжка — це легкий заробіток, бо запчастини без проблем можна було здати на пункт прийому металобрухту. Загальна сума збитку становила майже 500 гривень.
— За цим фактом слідчими Дубровицького райвідділу було порушено кримінальну за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з прокиненням у приміщення), - прокоментував т.в.о. начальника Дубровицького РВ УМВС підполковник міліції Павло Шкодич, — а згодом обвинувальним вироком суду підтверджено вину Володимира.
На суворість рішення Феміди безумовно вплинуло й минуле молодика. Він уже неодноразово судимий за таємне викрадення чужого майна. Востаннє у 2010 році чоловік отримав три роки позбавлення волі, але з іспитовим терміном в один рік. З зазначеного видно висновків не зробив.
Тепер у Володимира є час, щоб подумати чи варті легкі гроші його свободи.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору