Рівне:

Створення та просування сайтів

Син депутата "озброївся" двома адвокатами і не визнає, що ґвалтував

Україна 26-бер, 2012, 12:039 prov 946
Син депутата Черкаської облради Олександра Румика Олександр Румик не визнає своєї вини у зґвалтуванні 19-річної дівчини в Умані.
Про це gazeta.ua повідомив адвокат затриманого Олег Березюк.
Видання повідомляє, що 23 березня Уманський міськрайонний суд продовжив термін перебування під вартою підозрюваних у справі про зґвалтування. Декого із підозрюваних суд взяв під варту на два місяці, інших затримали на 10 діб.
Сина черкаського депутата захищають два київські адвокати, Олег Березюк та Володимир Голуб.
За словами Березюка, підзахисні не визнають своєї вини."Ми вважаємо, що недостатньо підстав, щоб звинувачувати їх у вчиненні цього злочину. Немає достатньо даних, щоб з упевненістю сказати, що це зробили вони. Наші підзахисні заперечують свою причетність до цього злочину", - сказав він.
"Через ажіотаж навколо ситуації в Миколаєві потерпають і наші підзахисні. Іде шалений тиск правоохоронних органів на своїх підлеглих, бо іде шалений тиск з боку суспільства на правоохоронні органи. Ситуація нагнітається штучно, коли люди не знають деталей і щось додумують", - зазначив він.
Водночас Березюк сказав, що до затриманих не здійснюється протиправних дій.
Адвокати планують подавати на апеляцію, щоб звільнити з-під варти свого підзахисного.
20 березня міськвідділ міліції порушив кримінальну справу за фактом зґвалтування місцевої студентки, затримано п'ятьох підозрюваних, серед яких був і син депутата обласної ради. Як з'ясувалося, хлопців було шестеро.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору