Рівне:

Створення та просування сайтів

Тимошенко лікуватимуть у трикімнатній палаті і за бюджетний кошт

Суспільство 04-кві, 2012, 12:149 prov 1 156
У палаті ЦКБ № 5 в Харкові, де планується лікувати екс-прем'єра Юлію Тимошенко, відеоспостереження не передбачено.
Про це заявив т.в.о. начальника управління Державної пенітенціарної служби в Харківській області Євген Бараш, пише "Інтерфакс-Україна".
"Ми готові доставити Юлію Володимирівну сюди для забезпечення стаціонарного лікування і забезпечити їй відповідну охорону, охороняти її будуть співробітники колонії жіночої статі. Ніяких наручників застосовуватися не буде. У палаті відеоспостереження ніякого не буде", - сказав він.
Утім, за словами Бараша, в коридорах відеоспостереження є практично у всій лікарні. "Це будуть здійснювати співробітники органів внутрішніх справ", - сказав він журналістам.
Для перебування Тимошенко в згаданій лікарні передбачено три приміщення на 9-му поверсі лікарні: власне палата, де є ліжко, шафа, бра для читання, умивальник, електрочайник, кулер з водою і плазмовий телевізор, окремий туалет, а також кімната для прийому їжі і кімната для зустрічей з захисниками.
На цьому ж поверсі знаходиться кабінет для плазмофорезу, а також для проведення різних процедур, в якому є стіл витягнення і стіл Побота - для проведення лікувальної фізкультури.
Як повідомив головлікар лікарні Михайло Афанасьєв, фізіотерапевтичні процедури планується проводити безпосередньо в палаті Тимошенко, а в разі необхідності використання столів її доставлять в кабінет для плазмофорезу.
Він також підкреслив, що можливе перебування Тимошенко в лікарні не вплине на режим роботи установи.
Крім того, заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моісеєнко заявляє, що лікування екс-прем'єра Тимошенко планується проводитися за рахунок бюджету. "Це державна лікарня, не приватна, тому тут здійснюється повний комплекс лікування медичного та обладнання - все державний бюджет", - сказала вона.
У той же час, вона не змогла оцінити вартість лікування екс-прем'єра. "Я не можу цього знати заздалегідь", - підкреслила Моїсеєнко.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору