Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львівській області затримано організатора каналу торгівлі людьми

Львівська область 24-кві, 2012, 11:159 prov 1 092
Співробітники СБУ спільно із прикордонниками Мостиського загону Державної прикордонної служби України затримали в пункті пропуску «Краківець» організатора міжнародного каналу постачання українських жінок до Республіки Чехії з метою їх подальшої сексуальної експлуатації. Про це Провінційці повідомили з прес-центру СБ України.
Встановлено, що організатором кримінального «бізнесу» був 30-річний житель Львівської області громадянин України. Зловмисник підшуковував молодих дівчат на території області, схиляв їх до поїздок за кордон для заняття проституцією, забезпечував документами та переправляв до Республіки Чехія. У подальшому жінок піддавали сексуальній експлуатації, привласнюючи від 50 до 80 відсотків їхнього заробітку.
За матеріалами СБУ органами міліції стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини) Кримінального кодексу України. Санкція за вчинення вказаного злочину передбачає кримінальну відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна. Наразі слідство встановлює осіб причетних до протиправної оборудки.
Триває слідство.


Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору