Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненські митники знову викрили контрабанду культурних цінностей

Рівненська область 17-травня, 2016, 09:469 prov 1 084
Днями, у потязі сполученням «Сарни - Горинь» працівники Рівненської митниці спільно із Управлінням служби безпеки України у Рівненській області знову запобігли контрабанді культурних цінностей. Про це повідомив керівник митниці Андрій Чаборай.
Безробітна мешканка міста Костопіль намагалася потайки вивезти з України предмети, що можуть становити культурну та історичну цінність. В сумці, під підкладкою, наші працівники виявили 50 паперових банкнот та 15 монет, зовні схожих на старовинні. Відносно громадянки складено протокол за ознаками порушення митних правил, відповідальність за яке передбачена частиною 1 статті 483 Митного кодексу України, та направлено повідомлення про діяння, що містить ознаки злочину, передбаченого статтею 201 Кримінального кодексу України. Вилучені предмети направлено на експертизу для встановлення їх вартості, - зауважив Андрій Чаборай.
За словами начальника Рівненської митниці ДФС, це вже не перше резонансне вилучення, проведене у цьому місяці. Минулого вівторка митники затримали росіянина, який теж намагався вивезти раритети за межі митної території України.
За матеріалами Рівненської митниці ДФС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору