Рівне:

Створення та просування сайтів

Годинник на кухні

Вільна 20-лип, 2017, 09:509 prov 897
Не дивлячись на те, що ми можемо постійно спостерігати за часом на моніторі комп'ютера або на мобільному телефоні, годинник на кухні є необхідністю. У сучасних моделях побутової техніки також є така функція, але вона працює до тих пір, поки немає проблем з електрикою. Крім того, годинник для кухні - красиві, вишукані, прямо як наручні жіночі годинники.
Отже, перш за все, потрібно вирішити, де ж слід вішати кухонні годинник. Раніше люди намагалися прикрасити місце над вогнищем, в більш сучасному світі ними стали прикрашати місце над плитою. Крім того, якщо на вашій плиті або духовці немає функції показування часу, це ще й дуже зручно - засікати час для приготування тієї чи іншої їжі. А розумні годинники, наприклад, значно розширить можливості і знання будь-якої кухарки. Хорошим місцем для кухонних годинеиків стане витяжка. Для сучасної кухні можливе закріплення годинника прямо на кухонному фартусі серед іншої кухонного начиння.
Ще одним типовим місцем для розміщення годиника в сучасній кухні є місце над поличкою або невеличкою шафкою. Цікавим дизайнерським рішенням для розміщення годинника є використання трьох однакових годиників. Їх можна розмістити поруч один з одним, при цьому виставивши один годинник правильно, інші можуть показувати лондонське час, а треті - нью-йоркський. Можна використовувати однакові годинники, але різних розмірів. Цікаве рішення - використання однакових годиників, але в різних кольорів.
Якщо у вас завалялися старі непотрібні годинники, з них можна створити на одній зі стін кухні ціле панно. Особливий колорит такі годинники додадуть кухні, якщо вони ще будуть працювати.
У будь-якому випадку, кухонні годинник є одним з стильних аксесуарів. Їх використання полегшить вам життя, а також додасть краси, вишуканості та затишку вашої кухні. Головне - не забувати переставляти вчасно годинник
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору