Рівне:

Створення та просування сайтів

До 10 років за ґратами загрожує водієві позашляховика, який спричинив ДТП та втік з місця події

Рівненська область / Новини регіону 12-жов, 2022, 09:319 prov 1 567
Рівненською обласною прокуратурою до Володимирецького районного суду скеровано обвинувальний акт стосовно жителя смт Володимирець, якому інкримінують порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого, а також завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває у небезпечному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження внаслідок безпорадного стану, якщо той, хто залишив без допомоги, сам поставив потерпілого в небезпечний для життя стан (ч. 3 ст. 286-1, ч. 1 ст. 135 КК України).
Так, слідством встановлено, що ввечері 16 липня 2022 року у Володимирці, водій автомобіля «TOYOTA LAND CRUISER 150» перебуваючи за кермом в стані алкогольного сп’яніння, не пропустив «ВАЗ 21703», який рухався головною дорогою та допустив зіткнення з легковиком. Від отриманих травм водій ВАЗівки загинув на місці пригоди, а кермувальник позашляховика зник з місця події.
Досудове розслідування проводили слідчі СУ ГУ НП в Рівненській області.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.
Пресслужба Рівненської обласної прокуратури
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору