Рівне:

Створення та просування сайтів

ПРЕЗИДЕНТ ЗЕЛЕНСЬКИЙ ЧЕРГОВИЙ РАЗ БЕЗЗАПЕРЕЧНИЙ ЛІДЕР

Головна / Війна з московитами / Україна і світ / Актуально / Політика 01-лис, 2022, 10:399 swet 1 619
Стівен Спілберг, Майкл Дуглас, Натан Щаранський, Іцхак Перлман та інші визначні євреї були відзначені фондом премії «Генеза». Наразі світова єврейська спільнота обирає нового лауреата. У даному рейтингу претиндентів- 2023 лідирує знову наш президент Володимир Зеленський.
Вже восьмий місяць світ спостерігає не лише за подіями в Україні, а й за поведінкою президента Володимира Зеленського. Як відомо, рашистська верхівка та її сателіти - 5 колонки були просто впевнені, що нинішній президент злякається і накиває п'ятами з країни, як вони свого часу спочатку використали янека, а потім вирішили, що йому вже пора за російським кораблем. Та нинішній президент показав свою стійку витримку, що підтверджує велику відповідальність та любов до своєї країни і народу. Як відомо, президент Зеленський тричі відмовив президенту США Байдену в переїзді до його країни.
Безперечно, і в тому ніхто не сумнівається, що саме Зеленський був безсумнівним лідером і претидентом на лауреата Нобелівської премії миру 2022 року. Про це повідомляло Reuters.
"Нобелівська премія миру цього року може засудити війну в Україні, відзначивши противників президента Росії Володимира Путіна, волонтерів, які допомагали мирним жителям, або президента України Володимира Зеленського", - писало видання.
 "Це може бути нагорода або для українських діячів та своєрідна гуманітарна допомога", - сказав директор Інституту дослідження проблем світу в Осло Хенрік Урдал.
  І хоча довгі лапи пропаганди "повпливали" і там, разом з тим це визнання засвідчили мільйони прихильників Президента України по всьому світу, а також відкрите  звернення 
38 державних діячів з різних країн, які у середині березня звернулися до Нобелівського комітету з проханням повторно провести процедуру висування кандидатів на Нобелівську премію миру та внести туди президента України Володимира Зеленського і народ України.
 Про це йшлося у листі-зверненні до комітету за підписом 38 діячів з Нідерландів, Німеччини, Великобританії, Естонії, Швеції та інших країн.
 Хоча і без різних номінацій і так ясно, хто є беззаперечним длідером вже світової спільноти, та все ж зайдіть за посиланням та підтримайте нашого незламного Президента України Володимира Зеленського.
Читайте також:
Алієв - про Зеленського: «У нього і справді сталеві яйця» » Провінційка - портал новин (provinciyka.rv.ua)
Світлана Коток 
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору