Рівне:

Створення та просування сайтів

У США відбувся традиційний Молитовний сніданок

Головна / Україна і світ / Актуально 03-лют, 2023, 14:309 swet 1 030


 
У США пройшов традиційний Молитовний сніданок,
до учасників якого з промовою звернувся Володимир Зеленський.
За словами президента України Володимира Зеленського, Україна, США та увесь вільний демократичний світ мають зробити все, щоб у наступному році дякувати Богу за перемогу над російською злочинною армією та кремлівською імперією зла. 
Джерело: заява Зеленського під час Національного молитовного сніданку у США
  "США та світ мають допомоги Україні перемогти РФ вже у цьому році  За словами голови держави, увесь вільний світ вже майже рік веде запеклу боротьбу із злом у вигляді диктаторського кремлівського режиму та злочинної російської армії.  Чи сталося це лише завдяки зусиллям людей? Чи були наші молитви почуті? Я впевнений, що так. Але дії людей потрібні. Треба діяти, щоб сказати, що Господь підпирає тебе. Зробити все, щоб наступного року на Національному молитовному сніданку ми змогли помолитися вже просто з вдячністю за порятунок від зла," — зазначив Зеленський.
 

Назву "імперії Зла" срср дав 40й президент США - Р.Рейган. Одна з найвідоміших промов американського президента часів нашого "застою" - Рональд Рейґан закликає молитися за радянських людей і в той же час не забувати, що ці люди є "центром зла у сучасному світі".

"...Дозвольте нам помолитися за спасіння всіх тих, хто живе в тій тоталітарній темряві. Просіть, щоб вони виявили радість милосердного Бога. Але поки вони проповідують всемогутність держави і його перевагу над особистістю, поки вони вірують у своє майбутнє панування над всіма народами землі, вони - центр зла в сучасному світі.
Найстрашніше зло відбувається навіть не в концентраційних трудових таборах, де ми бачимо кінцевий результат цього зла. 
Зло задумують і наказують виконувати в чистих теплих кабінетах з гарним освітленням і килимовими доріжками тихі люди в білих комірцях, зі стриженими нігтями і гладенько виголеними щоками, яким не потрібно підвищувати голос.
Але через те, що ці тихі люди не підвищують голос, через те, що вони - як і диктатори до них - зрештою вимагають лише окремої території, комусь здається, що нам варто прийняти їх такими, які вони є.
...У ваших обговореннях щодо обмеження ядерних озброєнь остерігайтеся спокуси гордині - спокуси поставити себе вище того, що відбувається, маркувати обидві сторони однаково помилково, ігнорувати факти історії і агресивних імпульсів Імперії зла, спокуси називати гонку озброєнь гігантським непорозумінням і таким чином уникати боротьби між Правдою і Брехнею, Добром і Злом".
Президент Зеленський процитував Ізраїльського Царя Давида і не просто так, бо тут є схожість та паралель. Адже це був найвеличніший Цар Ізраїлю, при якому процвітала держава, але через велику заздрість на швидке заростання добробуту Ізраїлю - він був змушений постійно воювати з ворогами на усі сторони, також він прагнув побудувати Храм Молитви. Але сам Бог йому відповів, що не він побудує Храм, "а  син, який вийде зі стегон його", так як він багато воював і пролив кров. Давид дійсно багато воював і воювати йому прийшлося не лише проти зовнішніх ворогів, а й проти свого попередника - Царя Саула, який постійно переслідував Давида, і навіть проти власних синів, які змагалися за батьківський трон.
 Стрімка розбудова нашої країни за останні два роки також викликала неабияку лють у злісних заздрісників, які могли зробити хоч щось, але не зробили для своєї країни чи регіону, а також у зарубіжних "друзів". 
 Чого тільки варта Державна Програма «Велике будівництво». Це одна з небагатьох програм, яка реально, а не формально поліпшила добробут міст, територіальних громад, адже були збудовані тисячі споруд спорткомплексів, шкіл, дитячих садочків, автомобільних доріг тощо. На Рівненщині, зокрема, автомобільні шляхи реально, а не формально чи на папері почали ремонтувати і будувати лише два останні роки. До цього різні чиновники лише займалися обіцянками перед виборами різних рівнів, бо дивилися на людей, як на ходячий електорат, а віз і досі був там.
Слід зазначити, що на державному рівні історія молитовних сніданків починається з початку 40-х років XIX ст., який заснували президенти-протестанти США, яких було в історії цієї країни 81%.
Традиція проведення Молитовних сніданків є і в Україні.

IX Національний молитовний сніданок об'єднав понад 1000 учасників з України та інших країн » Провінційка - портал новин (provinciyka.rv.ua)
Світлана Коток
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору