Рівне:

Створення та просування сайтів

АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ

Технології 09-лип, 2008, 16:579 prov 1 193
ОВEН (21.03-20.04). Момент сприятливий для прояву кмiтливостi та винахiдливостi, а також для здобуття певних переваг завдяки вмiнню вiдокремлювати важливе вiд несуттєвого. Iдеальна нагода, щоб зайнятися ремонтом у вашiй квартирi. Ви отримаєте масу задоволення i вiд цього творчого процесу, i вiд мирних стосункiв iз рiдними та близькими.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Незважаючи на зовнiшнє благополуччя, на цьому тижнi вам не судилося вийти переможцем iз ситуацiй, пов'язаних із вашим внутрiшнiм "я". Зараз не час чинити опiр чужiй владi або виявляти гордовитiсть та агресивнiсть, якi в iнший, бiльш сприятливий час, примусити б ваших супротивникiв вiдступити. Використовуйте цей час для переоцiнки всiх своїх плюсiв та мiнусiв.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Iдеї та думки оточуючих, особливо начальства, будуть прямо протилежнi вашим. Всi спроби обговорити спiрнi питання, провести переговори або внести яснiсть будуть марними. Розрiшити цi ситуацiї конструктивним шляхом неможливо: варто дати їм спокiй, доки не настане сприятливий час для альтернативного варiанту або компромiсу. Побавте себе смачненьким або придбайте щось для душi, це забезпечить вам прекрасний настрій на тривалий перiод.

РАК (22.06-23.07). Не виключена можливiсть полiпшення партнерських або романтичних взаємин. Немає нiякої гарантiї, що успіх з'явиться як за помахом чарiвної палички й докорiнно змiнить ваше життя, але якщо все-таки ви зробите крок уперед, вiдчувши сприятливий момент, то, безсумнiвно, залишитеся у виграшi.

ЛЕВ (24.07-23.08). Ймовiрний перший гарний заробiток на новiй посадi, отримання доходу вiд свого хоббi, вигода вiд ризикованої справи. Якщо ви велелюбнi й романтичнi, то цей перiод покладе початок таємному, але яскравому любовному зв'язку. Почуття наберуть форми турботи, залицяння, причому надмiрного, яке не знає меж. Можливий кар'єрний рiст завдяки несподiваним, раптовим подiям. Але не переоцiнюйте свої сили.

ДIВА (24.08 — 23.09). Смiливо реалiзуйте iдеї, що пов'язанi з фiнансовим майбутнiм. Поділіться своїми передчуттями i задумами з друзями або з близькими родичами. Але в реалiзацiї планiв розраховуйте переважно на свої сили. Якщо у вас прокидається зацiкавленiсть чимось i гору беруть iнстинкти, прислухайтесь до них.

ТЕРЕЗИ(24.09-23.10). Люди, які вас оточують, допоможуть здiйснити кiлька iдей та задумiв, складуть компанiю або нададуть емоцiйну пiдтримку. Хтось або щось викличе у вас емоцiйний пiдйом, що, у свою чергу, дозволить вiдчути приплив фiзичних сил. Цю енергiю необхiдно витратити на благi цiлi, але дiяти слiд, керуючись не емоцiями, а холодним розумом.

СКОРПIОН (24.10-22.11). Подiї, у яких ви берете участь, та iнформацiя, що ви одержуєте, будуть сприяти вашiй творчостi й розвитку уяви. У вас з'явиться нагода повнiше висловити свої почуття. Скористайтеся цим, щоб налагодити мiцнi зв'язки. Цей перiод сприятливий для прийому гостей або органiзацiї будь-яких заходiв.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12). Намайтеся в цей перiод виявити максимум спокою i витримки, щоб не було перешкод у професiйних справах. Якщо нинiшнi обставини викликають у вас занепокоєння, впевненiсть у собi й життєвi сили допоможуть хоча б частково уникнути розчарування та гнiву. Сприятливий перiод для оформлення офiцiйних паперiв, однак не
перестарайтеся, iнакше ви випустите синицю, ловлячи журавля в небi.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01). Берiть активну участь у суспiльних справах, а також будь-яких iнших заходах, якi нададуть можливiсть обмiнюватися думками та iнформацiєю. Успiх супроводжуватиме вас, тому не пропустiть слушної нагоди для здiйснення давно намiчених iдей та планiв.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02). Уникайте проявiв гнiву та роздратування, виконуючи доручення начальства. Якщо хтось бере пiд сумнiв вашi досягнення або стає на вашому шляху, не витрачайте часу i сил на доведення своєї правоти. Просто продовжуйте рухатися вперед. Дух суперництва легко запалити, але мета лишиться недосяжною, якщо агресивнiсть вийде з-пiд контролю, а сильний стрес i перенапруга можуть негативно вплинути на ваше здоровя.

РИБИ (20.02-20.03). Здоровя або емоцiйна депресiя можуть викликати проблеми в професiйних справах та бiзнесi. Труднощi у спiлкуванні з протилежною статтю та в родинних стосунках можуть викликати засмучення i образи. Прийшов час вирушити на вiдпочинок, або хоча б ненадовго вiдволiктися вiд роботи й домашнiх справ. Намагайтеся, за можливостi, не сiдати за кермо автомобiля, щоб уникнути несподiванок.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору