Рівне:

Створення та просування сайтів

87 % рівнян підтримують ідею “впередукраїнців” про зниження ціни на проїзд

Останні новини 05-гру, 2008, 09:509 prov 1 079
Минулого тижня Громадянський рух «Народна Самооборона» міста Рівного виступив з ініціативою щодо зниження ціни на проїзд в міських маршрутних таксі до 1,25 грн. «Самооборонці» вирішили поцікавитися думкою рівнян стосовно даної ініціативи. Опитавши більше як тисячу жителів Рівного, ми дізнались, що 87% повністю підтримують таку ініціативу, а ще деякі рівняни вважають, що ціна повинна бути взагалі у розмірі однієї гривні.
- Ми справді ініціюємо процес перегляду ціни на проїзд в міських маршрутках, - розповідає Святослав Клічук, голова Рівненської міської організації партії «Вперед, Україно!», що є політичним осердям «Народної самооборони». – Сьогодні у нас не найлегші часи, і тому потрібно шукати усі можливості хоч якось допомогти простим громадянам. Сьогодні впали ціни на бензин та солярку, тому тут два варіанти: або ми опускаємо ціну і якось стримуємо інфляційні процеси для конкретного міста і його мешканців, або власники, наголошу, власники а не прості водії, отримають над прибутки за рахунок громадян. Свого часу я працював в банку, аналізував бізнес перевізників і знаю, що навіть при ціні 1 грн вони були прибутковими і приносили мінімум тисячу доларів прибутку на місяць з одного авто. Резерв для зниження ціни є, потрібно тільки бажання не обдирати людей, а подумати про них у важкий час.
Активісти «» сподіваються досягнути реального зниження цін на проїзд у громадському маршрутному транспорті, адже це є реальною допомогою для рівнян, особливо у теперішні кризові часи.
- На відміну від деяких наших чиновників, я користуюсь громадським транспортом і тому це стосується і мене, і моєї сім’ї, як і ще тисячі рівненських сімей. Я знаю, що багато маршрутів належать впливовим людям і вони будуть протистояти цьому, але я готовий в публічних дебатах, з цифрами і фактами обґрунтувати можливість зниження ціни. Тому ми будемо вимагати винести це питання на розгляд виконкому, зробити публічне обговорення і прийняти справедливе рішення в інтересах громадян міста, а не кількох бізнесменів.
Заяву зі своїми аргументами, щодо зниження активісти «Народної Самооборони» надіслали до Рівненського міськвиконкому та планують залучати широкі верстви населення до вирішення даної проблеми, — повідомила прес-служба НС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору