Рівне:

Створення та просування сайтів

ФАП з квартирою для медпрацівника

Актуально 14-лип, 2005, 17:229 prov 919
Село Осова Костопільського району одне з найвіддаленіших від райцентру, межує з Волинню і нараховує 227 жителів. Зрозуміло, наскільки важливою для усіх їх донедавна була проблема медичного забезпечення.
Однак завдяки програмі побудови в 30-кілометровій зоні Хмельницької та Рівненської АЕС важливих соціальних об’єктів це наболіле питання днями вирішилося позитивно.
На урочисте відкриття нового фельдшерсько-акушерського пункту прибуло чимало гостей. Вперше в історії району спільне богослужіння провели священники різних конфесій. З великим хвилюванням отримувала ключі від нового ФАПу з рук місцевої влади його завідуюча Ірина Серган, адже половина його, а саме другий поверх стане відтепер для неї домівкою – тут добудували квартиру.
Звичайно, такий підхід до вирішення проблеми залучення кадрів у віддалені села можна лише вітати. Подібна будівля найближчим часом з’явиться у найвіддаленішому від Костополя селі Гута, де до цього часу ніяк не міг “прижитися” медичний працівник через незручності передусім із приїздом-від’їздом.
Антон КИРЧУК,
Костопіль.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору