Рівне:

Створення та просування сайтів

наздоганяючи лідерів

Спорт 21-гру, 2006, 11:369 Lobanovskiy 1 158
Матч шостого туру чемпіонату України з міні-футболу у першій лізі МФК “Рівне” проводив у Львові проти “Кардинала”. Зустрічі між рівненськими та львівськими футзальними командами завжди проходять у впертій боротьбі. Але не цього разу. Гості впевнено провели поєдинок і здобули перемогу 4:1.
Вже на другій хвилині Вадим Жак вивів уперед МФК “Рівне”. Потім настала черга забивати капітана рівнян Романа Волоха. Подвоїв рахунок він на одинадцятій хвилині. На останній хвилині першого тайму Роман, розігравши зразкову комбінацію із Вадимом Жаком, втретє змусив діставати м’яч зі своїх воріт голкіпера львів’ян. Господарі намагалися щось протиставити активним діям рівнян. Проте на останньому рубежі надійно діяв Сергій Щербаков. Наприкінці першого тайму через травму його замінив молодий Павло Чемерис. Його “кардиналівці” змогли пробити лише раз.
Після перерви господарі теж поміняли воротаря, який на другій хвилині пропустив гол. І знову відзначився Роман Волох. На двадцять четвертій хвилині гол престижу провели львів’яни. Футболісти “Кардинала” намагалися врятувати матч, але захист та воротар МФК “Рівне” більше не допускали помилок. Натомість збільшити рахунок могли футболісти нашої команди , але кілька виходів один на один змарнували Вадим Жак, Роман Волох, Вадим Басюк.
Юрій Баховський, головний тренер МФК “Рівне”:
— Нам необхідно було вигравати, набирати очки, після втрачених пунктів у Рівному і Житомирі. Приїхали завчасно, добре налаштувалися на гру і вже на початку повели в рахунку. На піднесеному настрої після перемоги над “Планетою-Міст” зіграли у Львові. Виграш у киян вселив впевненість у свої сили.
Єдиною проблемою було визначитися з воротарем. Сергій Щербаков після травми, але він відстояв перший тайм. На жаль, знову зазнав пошкодження і вже у другому стояв Павло Чемерис. Незважаючи на юний вік, впевнено зіграв.
Хочу подякувати групі підтримки, яка їздила з нами до Львова і вболівала за нас.
Результати інших матчів: “Локомотив” — “НУХТ” — 3:2, “Планета-Мост” — “Каменяр” — 9:4, “Іллічівець-МТП” — “Контингент” — 2:2.
Після шести турів лідирує одеський “Локомотив” — 14 очок. Саме їх у суботу прийматиме вдома МФК “Рівне” — десять очок і четверте місце.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору