Рівне:

Створення та просування сайтів

Перемога над лідером

Спорт 07-гру, 2006, 16:299 Lobanovskiy 796
Видовищним та захоплюючим видався матч чемпіонату України з міні-футболу у першій лізі західної зони між МФК “Рівне” та “Планетою-Міст” із Києва. Столичні футзалісти прибули до нашого міста в якості лідера. Проте підопічні Юрія Баховського без остраху провели матч і здобули свої три очки.

Команди активно розпочали зустріч. Вже на початку господарі мали можливість повести у рахунку. Але ударам Романа Волоха та Федора Мельничука бракувало влучності. На сьомій хвилині це вдалося Валерію Шипукову, який відгукнувся на пас Волоха. Кияни не забарилися із відповіддю і за хвилину рахунок став нічийним. Проте рівняни відчули гру і продовжували “тиснути” противника. На дванадцятій хвилині Вадим Жак знову виводить МФК “Рівне” вперед. І тут у хід матчу втрутився арбітр. Він вгледів у діях Федора Мельничука порушення, яке потягло на червону картку. Цей інциндент вибив рівнян з колії. Футболісти “Планети-Міст” скористалися з цього. Спочатку вони відновили рівновагу, а згодом забили ще два голи. На перерву команди пішли за ігрової та територіальної переваги киян — 4:2.
На другий тайм підопічні Юрія Баховського вийшли із твердим наміром відігратися. На 28 хвилині кияни порушили правила проти Романа Волоха і Вадим Жак з пенальті скоротив рахунок. Через хвилину він зробив вивірений пас і Дмитро Жовтун головою вирівнює ситуацію — 4:4. Не зменшуючи обертів, рівняни продовжували знущатися над спантеличиним та “побитим” противником. Футболісти “Планети-Міст” були повністю деморалізовані, чим скористалися рівняни. Впродовж двох хвилин Роман Волох робить рахунок 6:4. Лише після цього лідер згадав, хто займає перше місце. Штурм, який вчинили приїжджі футболісти, був відчайдушний. Проте захист помилок не допускав, а якщо вони й були, на останньому рубежі впевнено діяв воротар МФК “Рівне” Павло Чемерис. На що вистачило сил гостям, то це скоротити рахунок за вісім секунд до завершення гри. На більше у них не вистачило ні часу, ні сил. 6:5 — дуже потрібний виграш, який бурхливо вітали глядачі.
Юрій Баховський, головний тренер МФК “Рівне”:
— Я думаю, після такої гри задоволені всі — і тренери, і глядачі, і самі гравці. Після таких матчів кажуть — гравці виконали тренерську установку. Так воно десь і є. Видно було по грі, що суперник більш досвідчений та майстерніший. Вони вигравали гру, але у нас було більше бажання перемогти. В перерві відбулася чоловіча розмова. Хлопці вийшли і забили чотири голи.
Добре у другому таймі зіграв наш воротар. Якщо він “проспав” перший, то у другому діяв бездоганно. Взяв десятиметровий, виручив у кількох небезпечних моментах. Виграти у лідера — це емоційний підйом для нашої молодої команди.
Результати решти ігор: “Локомотив” (Одеса) — “Бориспіль” (Бориспіль) — 11:1, “НУХТ” (Київ) — “Кардинал” (Львів) — 3:3, “Каменяр” (Дрогобич) — “Іллічівець-МТП” — 6:4, “Контингент” (Житомир) — “Меркурій-ЧТЕІ” (Чернівці) — 6:2. У західній зоні двовладдя — по 11 очок в одеситів та житомирян. МФК “Рівне” ділить ще з двома колективами 5-7 місця. В активі нашої команди сім очок.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору