Рівне:

Створення та просування сайтів

“Локомотив” не зупинили

Спорт 28-гру, 2006, 18:409 Lobanovskiy 986
Дві домашні гри чемпіонату України з міні-футболу у першій лізі в Західній зоні МФК “Рівне” проводив із лідерами змагань. Якщо на початку грудня рівняни змогли в нелегкій боротьбі здолати київську “Планету”, то з одеським “Локомотивом” справитися не вдалося.

Початок поєдинку був за одеситами. Відчувалося, що господарі нервують. Наслідком цього стало два голи у ворота рівнян. Проте вони… заспокоїли підопічних Юрія Баховського. Через п’ять хвилин Павло Дармовіс скоротив рахунок. Ще за п’ять хвилин одесити забили гол у власні ворота. В проміжку між цими подіями “Локомотив” не зміг реалізувати пенальті. Здавалося, що рівняни у другому таймі зможуть “дожати” противника. Проте на останній хвилині першої половини гри капітан одеситів реалізував другий пенальті — 3:2.
Після перерви гості знову збільшили різницю до двох м’ячів. А згодом відзначилися ще раз. Надію на позитивний результат подарував вболівальникам гол Романа Волоха. Господарі заграли активніше. Гості все частіше почали порушувати правила й організовувати контратаки. Одна з них завершилася шостим голом. За п’ять хвилин до завершення матчу “Локомотив” мав у пасиві шість фолів. Впродовж цього часу футболісти МФК “Рівне” ще тричі змушували одеситів порушувати правила і тричі пробивали пенальті. На жаль, реалізували лише один. Як підсумок — поразка від “Локомотива” — 4:6.
Ігор Чурсін, головний тренер ”Локомотива”:
— Скажу відверто — ми їхали в Рівне змагатися із дуже сильною командою. Перед цим ви переграли “Планету”, яка минулого сезону стала переможцем цього турніру. Знали, що нам тут буде нелегко. Мої сподівання справдилися. У вас чудова команда. Сьогодні нам просто пощастило. Шанси були рівні — 50 на 50. Нічия була б закономірним результатом.
Юрій Баховський, головний тренер МФК “Рівне”:
— Незважаючи на результат, я вважаю, гра вболівальникам сподобалася. Звичайно, завжди хочеться вигравати. На жаль, у нас сьогодні не вийшло. Ми провалили початок зустрічі. І провалили її ветерани, на яких покладалася надія. Змушений був випускати молодих футболістів, яким ще не вистачає майстерності. Але за рахунок швидкості ми змогли налагодити контргру. Шанси перемогти були. Але нічого страшного не сталося. Ми змогли виграти одного лідера, другого — не вдалося. Будемо працювати, аби у новому році радувати вболівальників. Одесити — одна з найсильніших команд у зоні.
Результати решти ігор: НУХТ — ФК “Бориспіль” — 11:2, “Меркурій-ЧТЕІ” — “Іллічівець-МТП” — 10:3, “Каменяр” — “Кардинал” — 3:6, “Контингент” — “Планета-Міст” — 2:4.
У турнірній таблиці МФК “Рівне” ділить 4-5 місця із чернівецькою командою — у них по 10 очок. Очолює Західну зону одеський “Локомотив” — 17 очок. Поновиться чемпіонат 13 січня. Наша команда гратиме у Києві проти НУХТ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору