Рівне:

Створення та просування сайтів

Діамантовий злодій

Кримінал 09-бер, 2006, 13:079 prov 871
Досить сміливо і нахабно намагався викрасти коштовності з ювелірного магазину «Діамант», що на вулиці Соборній в районі Театральної площі, один молодик.
Завітавши до повного коштовностей магазину близько обідньої перерви, чоловік побачив, що продавець на хвилину відійшов,тоді він миттєво із-під прилавка викрав чотири ювелірні вироби. І швидко «зашився» в натовп, думаючи, що його не помітять охоронці цього дорогого закладу. Але співробітники Державної служби охорони при УМВС України в Рівненській області опинилися в той же момент поруч і спіймали крадія-невдаху.
Як повідомили з УМВС у Рівненській області, скоїти крадіжку намагався раніше судимий 29-річний рівнянин, який ніде не працював. Напевне, думав, що крадіжка з ювелірного магазину пройде так вдало, як у голлівудських фільмах, і сам він зможе непогано провести час з друзями. До речі, сума можливого збитку потягнула на три з половиною тисячі гривень. Тож керівництво магазину може запросто дати премію охоронцям, які спрацювали справді професійно. Щодо викрадача, то його затримали за статтею 115 КПК України і слідчі тепер з»ясовують причину, яка спонукала «діамантового злодія» піти на правопорушення.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору