Рівне:

Створення та просування сайтів

На Дубенщині викрили черговий «конвертаційний центр»

Актуально 13-кві, 2006, 12:159 prov 1 042
Працівники Дубенського відділу податкової міліції УПМ ДПА в Рівненській області встановили факти ухилення від сплати податків та обов’язкових платежів, фіктивного банкрутства та легалізації прибутків, отриманих злочинним шляхом посадовими особами селянського фермерського господарства «Н» у Дубенському районі, — повідомили з управління податкової міліції ДПА в Рівненській області.
Під час перевірки встановлено, що селянське фермерське господарство «Н» упродовж 2003-2006 рр. співпрацювало з різними суб’єктами підприємницької діяльності, не подавши ніякої звітності.
Також у ході перевірки встановлено, що керівник господарства «Н» подав до Господарського суду Рівненської області завідомо неправдиву інформацію про фінансову неспроможність виконання зобов’язань перед бюджетом, хоча підприємство в цей час продовжувало працювати. Як повідомили з управління податкової міліції ДПА в Рівненській області, селянське фермерське господарство «Н» не нарахувало ПДВ на 138,9 тис. грн та податку на прибуток 556 тис. грн. Всього виявлено ухилення від сплати податків на 694, 9 тис. грн. Щодо директора СФГ «Н» порушено дві кримінальні справи за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст.212 та ч.2 ст. 209 Кримінального кодексу України.За цими кримінальними справами триває досудове слідство.
Наталія ЛЕВЧУН,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору