Рівне:

Створення та просування сайтів

Змусили киян зупинитися у Рівному

Спорт 30-кві, 2009, 09:589 prov 1 118
Не вдалося БК “Київ” одним виїзним поєдинком взяти гору над БК-93 “Пульсар” у чвертьфіналі плей-оф суперліги України. Після двох домашніх перемог “вовки” їхали до Рівного за перемогою та впевненим виходом до півфіналу. Проти такого розвитку подій були рівняни. У середу підопічні Михайла Переверзія дали бій киянам і змогли здобути нелегку перемогу — 58:55 (19:12, 14:16, 13:16, 12:11).
Гості явно не очікували такого від господарів. Гравці БК-93 “Пульсар”, за шаленої підтримки своїх вболівальників, зуміли нав’язати власну гру. Більшість часу господарі вели в рахунку. Всі намагання столичних баскетболістів врятувати поєдинок ні до чого не призвели. Фінальний свисток зафіксував нелегку перемогу підопічних Михайла Переверзія — 58:55.
У господарів забивали: Ілля Шемосюк — 16 очок, Дмитро Брянцев — 14, Анатолій Дубнюк — 8, Андрій Артимович та Віктор Герасимчук — по 7, Дмитро Дятловський та Роман Гуменюк — по 3. У гостей найрезультативнішими були Манучар Маркоішвілі — 13 пунктів та Артур Дроздов — 10.
Саша Обрадовіч, головний тренер БК ”Київ”:
— Хочу привітати ”Пульсар” із перемогою — вони її заслужили. Ми поступилися через погану реалізацію своїх кидків. Крім цього, наробили багато непотрібних втрат. Господарі продемонстрували, що можуть боротися до останньої секунди. Їдучи у Рівне, я десь думав, що можемо поступитися. Так і сталося.
Михайло Переверзій, наставник БК-93 ”Пульсар”:
— Звичайно, результатом сьогоднішньої гри ми задоволені, чого не скажеш про зміст. Проте перемога є перемога. Ми задоволені, як задоволені і вболівальники. Звичайно, було багато помилок, але за рахунок морально-вольових якостей та підтримки залу ми змогли здобути перемогу. Всі хлопці дуже старалися, і я дякую їм за це.
Поступившись, киянам довелося ще на два дні залишитися у Рівному. Четвертий поєдинок відбувся у п’ятницю. Попри велике бажання,і вдруге перемогти один із кращих клубів України господарям не вдалося — 60:65 (9:31, 19:12, 16:10, 16:12).
Кияни, пам’ятаючи третій матч, з перших секунд заграли агресивно в захисті та результативно в атаці. Як наслідок — після першої чверті БК “Київ” перемагав з різницею у 22 очки. Рівняни спромоглися відкрити лік своїм очкам лише на п’ятій хвилині стартової десятихвилинки. Далі розпочалася погоня. Підопічні Михайла Переверзія крок за кроком скорочували відставання. Наприкінці зустрічі воно складало чотири пункти. На жаль, повністю зломити опір “вовків” господарям не вдалося — 60:65.
Саша Обрадовіч, головний тренер БК “Київ”:
— Ми дуже серйозно налаштовувалися на цей матч. З перших секунд поєдинку ми робили максимальний тиск на вашого розігруючого — Іллю Шемосюка, аби він належним чином не зміг організовувати позиційний напад. Хочу віддати належне Денису Лукашову — йому це вдалося. Єдине, що мені не сподобалося — відсоток влучань з лінії штрафних кидків та велика кількість втрат. Разом з тим, ми досить вдало зіграли на чужому щиті.
Михайло Переверзій, наставник БК-93 “Пульсар:
— Ми жахливо розпочали матч, проваливши першу чверть. Гравці не захищалися, в нападі не йшов кидок. Крім того, хлопці грали “стоячи”. Нам вдалося “розбудити” гравців перед другою десятихвилинкою.
З позитивної можу виділити Андрія Артимовича (добре зіграв у нападі) та Романа Гуменюка (добре відіграв у захисті). Більше нікого, за великим рахунком, виділити не можу. Хоча вся команда після першої чверті зібралася і не здавалася до останньої секунди.
Далі БК-93 ”Пульсар” продовжить боротьбу за 5-8 місця. Суперником нашої команди буде БК ”Полтава”. Перші два матчі рівняни проведуть на виїзді 2 та 4 травня, потім два вдома — 8 та 10 травня. При потребі п’ята гра пройде у Полтаві 13 травня. В іншій парі зійдуться МБК ”Миколаїв” та ”Сумихімпром”. За 1-4 місця поборються ”Азовмаш” — ”Хімік” та БК ”Київ” — БК ”Донецьк”. Перші матчі відбудуться 3 та 5 травня.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору