Рівне:

Створення та просування сайтів

“Пульсар” зрівнює рахунок

Спорт 14-травня, 2009, 11:329 prov 1 156
Чотирьох матчів не вистачило, аби визначити переможця у парі БК-93 “Пульсар” — БК “Полтава”. У серії плей-оф за п’яте-восьме місце суперники двічі вигравали вдома, й перед п’ятою зустріччю нічия — 2:2. Після двох виїзних поразок підопічні Михайла Переверзія вдома двічі здолали полтавчан.
У п’ятницю господарі перемогли — 79:67 (14:17, 23:14, 24:17, 18:19). БК “Полтава” у стартовій десятихвилинці був трішки активнішим і зміг заробити триочкову перевагу. Проте вже у наступній чверті вона розтанула. Рівняни повністю контролювали перебіг подій на майданчику. На велику перерву команди пішли вже за шестиочкової переваги підопічних Михайла Переверзія. У третій чверті господарі зуміли її збільшити. У заключній десятихвилинці була рівна боротьба. Все, на що спромоглися полтавчани, це відіграти один пункт. 79:67 — і БК-93 “Пульсар” скорочує відставання у протистоянні.
За господарів відзначилися: Ілля Шемосюк — 22 очки, Дмитро Дятловський — 16, Віктор Герасимчук та Анатолій Дубнюк — 10, Дмитро Брянцев та Роман Гуменюк — 8, Олексій Рябінін — 3, Андрій Артимович — 2. Крім того, Анатолій Дубнюк та Роман Гуменюк зробили по 10 підбирань. У БК “Полтава” найрезультативнішими були Сауліус Казявічус та Джейсон Уеллс — по 14 пунктів.
Рамунас Цвірка, головний тренер БК “Полтава”:
— Ми налаштовувалися на один матч у Рівному, але доведеться ще затриматися. Розберемо сьогоднішній поєдинок, проведемо тренування. Ми не робимо з поразки трагедії, оскільки перевага залишається на нашому боці. Не задоволений відсотком реалізації кидків — баскетболісти мали зіграти впевненіше.
Михайло Переверзій, наставник БК-93 “Пульсар”:
— Я задоволений результатом матчу, чого не скажу про перебіг гри. У нашій команді немає яскраво вираженого лідера, тому основа нашого успіху — командні дії. Сьогодні допустили неприємні втрати Ілля Шемосюк та Віктор Герасимчук. Вони призвели до невеликої нервовості наприкінці гри. З іншого боку, я задоволений грою Іллі, який повів за собою партнерів. Надійно під кошиками зіграли Роман Гуменюк та Анатолій Дубнюк. Сподіваюсь на позитивний результат і в неділю.
Саме так і сталося. Господарі змогли здобути перемогу і в другому домашньому матчі — 62:53 (15:19, 19:8, 20:13, 8:13). Якщо порівняти його з п’ятничним, то він виявився майже близнюком. Початок був за полтавчанами. Проте у другій та третій чвертях господарі поставили все на місця. У заключній десятихвилинці знову гору взяли гравці БК “Полтава”. Проте це дозволило їм лише скоротити рахунок.
Рамунас Цвірка, головний тренер БК “Полтава”:
— Я незадоволений діями гравців команди сьогодні. Ми погано зіграли в захисті, трішки краще, ніж у першому матчі, — в нападі. Вся команда не могла влучно кидати. Мене дивує наша низька результативність. Будемо готуватися до останньої гри, як і ви. Вона визначить переможця. Виділити нікого з команди не можу, всі зіграли нижче своїх можливостей. На цьому тлі краще виглядав Аурімас Кежа. Хоча і він багато мазав, але боровся, працював на підборах. Після повернення в Полтаву продовжимо підготовку до важливого вирішального матчу.
Михайло Переверзій, наставник БК-93 ”Пульсар”:
— Гра була нервовою, адже ми не мали права програвати. Настроювали гравців на командні дії як в захисті, так і в нападі. Саме за рахунок більшого бажання перемогти, повної самовіддачі добилися позитивного результату. Вперше після травми на майданчик вийшов Павло Улянко. Доволі непогано увійшов у гру й забив такі необхідні команді чотири очки. Надіємося на нього у Полтаві.
Приємно, що після тривалої перерви, викликаної травмою, на майданчику з’явився Павло Улянко. Звичайно білорус далекий від своєї оптимальної форми. Проте свої чотири пункти він закинув у важливий момент.
За господарів відзначилися: Дмитро Брянцев — 12 очок, Анатолій Дубнюк — 10, Андрій Артимович — 9, Ілля Шемосюк — 7, Дмитро Дятловський, Роман Гуменюк — по 6, Павло Улянко — 4, Олексій Рябінін, Віктор Герасимчук — по 3, Артем Шелуха —2. У гостей більше десяти не набрав жодний з гравців. Найближче до цього були Гітіс Сірутавічус та Аурімас Кежа — по 9.
Вирішальною буде гра у Полтаві, яка пройде сьогодні, 14 травня.
У іншій парі МБК “Миколаїв” на виїзді переміг “Сумихімпром” (62:46) і здобув загальну перемогу — 3:0. В боротьбі за 1-4 місця “Азомаш” здобув третю перемогу над “Хіміком” (79:72). В іншій парі БК ”Донецьк” вдома переміг БК ”Київ” (85:78) і повів у рахунку — 2:1.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору