Рівне:

Створення та просування сайтів

Неочікувана поразка

Спорт 03-сер, 2006, 12:059 prov 832
Несподіваний результат був зафіксований у Рівному під час гонки другої спідвейної ліги між “Рівне-Україна” та “Коляж” з Равіча. Гості здобули мінімальну перемогу 45:44. З таким же рахунком закінчилася гонка у Равічу у першому колі. Вболівальники чекали реваншу, якого не відбулося. Натомість оплесками присутні зустріли Ігоря Марка, який повернувся на гареву доріжку після травми. Щоправда, зараз рівнянин далекий від своєї оптимальної спортивної форми і його вісім очок не дозволили господарям святкувати перемогу. Не побачили глядачі на гаревій доріжці свого улюбленця Володимира Колодія. Не було у складі “Рівне-України” польських легіонерів Рафала Осумека та Маріуша Пахоляка. Такий стан речей свідчить, мабуть, про фінансові проблеми, які переживає зараз наша команда. На межі і техніка рівненського клубу. В гонці відчувалося, що “залізні коні” гостей швидші, а в одному заїзді причиною сходу тренера господарів Віктора Гайдима стала несправність мотоцикла.
З перших заїздів поляки почали доводити, що приїхали до Рівного перемагати. Впродовж чотирьох стартів господарі не могли перетнути фінішну лінію першими. Це дозволило гостям бути попереду 13:11. Лише у п’ятому старті Олександр Бородай (три очки) та Ігор Марко (два) виграли 5:1 і вивели свою команду вперед — 16:14. У сьомому старті Петер Дим (три) та Володимир Дубінін (одне) збільшили відрив до чотирьох пунктів — 23:19, який тримався до десятого заїзду. Вигравши у десятому та одинадцятому стартах з однаковим рахунком 4:2, поляки зуміли вирівняти становище — 36:36. Вирішальний момент наступив у тринадцятому заїзді. У Віктора Гайдима відмовляє мотоцикл і Володимир Дубінін приносить мінімальну перевагу 3:2 (39:38). Передостанній старт — і Олександр Бородай (два) та Володимир Дубінін (нуль) нічого не вдіяли з гостями 2:4 та 41:42. На заключний старт вийшли Петер Дим та Ігор Марко. На жаль, наш дует нічого не зміг зробити із Робертом Миколайчиком — 3:3 і мінімальна перемога “Колеяжа” — 45:44.
У доробок “Рівне-України” найбільший внесок зробив Петер Дим — 11 очок. Вісім на рахунку Ігоря Марка. По сім привезли Володимир Дубінін, Олександр Бородай та Віктор Гайдим. Три на рахунку Володимира Колодія-молодшого й одне у Володимира Омеляна.
Наступну гонку на своєму стадіоні рівняни проведуть 3 серпня в рамках Міжнаціональної (Російської) ліги проти команди “Салават” із Салавата.
Віктор Гайдим, головний тренер “Рівне-України”:
— Не везе. Не знаю, чому, але нам не везе. Під час гонки виникли проблеми з моїм мотоциклом. Після приїзду з виїзного турне не було часу ним зайнятися. Як наслідок, він не витримав великої кількості стартів. Необхідно зараз його робити.
Про гонку можу сказати — всі спортсмени їхали. У мене немає претензій до гонщиків. Всі їздили в в міру своїх сил і віддавалися гонці повністю. От мій схід і став, як виявилося, вирішальним. Так сталося, що програли.
Ігор Марко, гонщик:
— Виступив слабо, міг краще. Причина не стільки у мені. Мій бойовий двигун не готовий на всі сто відсотків — немає можливості зробити. Тому виступав на запасному, а з нього все не зміг витягнути. Хотів допомогти команді, шкода, що моїх очок було менше, ніж хотілося. Зараз потихеньку буду набирати форму, і, думаю, в подальших стартах буду більш кориснішим.
P.S. У недільній гонці спонсори гонки переможцям заїзду вручали приз — пляшку шампанського. На жаль, більшість із них (десять) поїхали до Польщі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору