Рівне:

Створення та просування сайтів

У Житомирі затримали жінку, яка спустила в унітаз власну дитину

Житомирська область 16-гру, 2009, 11:289 prov 877
Жінку, що спустила в унітаз власну дитину, затримали в Житомирі. Сам інцидент стався наприкінці квітня. Слідчі вже навіть не сподівалися знайти підозрювану. Та за вісім місяців дітовбивцю таки знайшли.

Навесні 2009-го житомирські залізничники знайшли на коліях мертве немовля. Про страшну знахідку одразу повідомили міліціонерів. Висновкам експертів вжахнулися навіть досвідчені оперативники. З’ясували, що немовля змили в туалет потяга.

Микола Чернушич, керівник лінійного відділу міліції на станції "Житомир":

- Причина смерті дитини, згідно експертизи, - зіткнення тіла з болтами та кріпленнями верхньої будови колії.

Пошуки вбивці теплим слідом були безрезультатними. Не допомогли й десятки оголошень з прикметами підозрюваної. За кілька місяців слідчі вже не вірили в успіх розслідування.

Микола Чернушич, керівник лінійного відділу міліції на станції "Житомир":

- Проведено великий об’єм роботи щодо перевірки усіх пасажирів всіх можливих які слідували і в цей час перебували у потязі і мали при собі засоби мобільного зв’язку було встановлено осіб які проїхали у даний час ділянку, де скоєно злочин.

Правоохоронці перевірили тисячі власників телефонів, і таки знайшли головну підозрювану. Двадцятишестирічна жінка була вражена. Захоплена зненацька, вона зізналася. А от журналістів "Свідка" затримана спробувала розжалобити, й навіть пустила сльозу.

Затримана:

- Скажіть за що вас затримали за скоєння злочину.

- Якого? Я не можу говорити.

- Ви жалкуєте про те, що сталося?

- Жалкую.

Натомість слідчим горе-матуся розповідала жахи господні. Мовляв, дитини не хотіла. А коли народила, вирішила позбутися немовляти. Спустила, як непотріб, в унітаз.

Микола Чернушич, керівник лінійного відділу на станції "Житомир":

- Роди відбулися в службовому приміщенні вагона і, так як вона пояснила, умисно спричинила смерть дитини, яка була викинута з вагону.

Наразі слідчі готують матеріали справи до суду. Дітовбивця піде в тюрму надовго. На волі в неї залишилася восьмирічна донька.

Олександр Дем’янчук. Святослав Мелешкін. НТН.
НТН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору