Рівне:

Створення та просування сайтів

На Тернопільщині сім’я отруїлися чадним газом

Тернопільська область 29-січ, 2010, 12:419 prov 905
Господар будинку, його дружина та двоє дітей 2001 та 2004 років народження з діагнозом «отруєння чадним газом» потрапили вчора близько 8 години ранку у відділення інтенсивної терапії Бережанської лікарні. Бабуся 1935 року народження загинула на місці.
Того дня близько 8 години ранку 36 річного господаря оселі розбудив плач його молодшого сина. Підвівшись, він відчув сильну слабкість, проте знайшов у собі сили повідкривати вікна, винести назовні дітей, дружину та викликати медиків. Рятувати бабусю було на жаль занадто пізно. Старенька, яка спала в кімнаті поблизу котла, на той момент вже не дихала.
До лікарні малих доставили вже без свідомості, проте протягом дня вони прийшли до тями і зараз їх життю нічого не загрожує.
Постраждалий чимало років пропрацював в газовому господарстві, тож про небезпеку, яку приховує в собі блакитне паливо, знав не по чутках. Проте ані досвід, ані сучасний котел та газо-димовивідна система не змогли повною мірою захистити від біди…
На місці пригоди працювали фахівці оперативної групи Бережанського райвідділу та Головного управління МНС. Як показала перевірка, ймовірною причиною трагедії стало обледеніння димоходу, внаслідок чого утворилась льодяна пробка, яка не давала продуктам горіння виходити на зовні.
До слова, того ж дня трапилося ще два випадки отруєння природнім газом. До Чортківської районної лікарні потрапили двоє мешканців райцентру 1954 та 1956 років народження і 60-річна жителька села Біла. Причина отруєння – порушення правил експлуатації пічного опалення.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору