Рівне:

Створення та просування сайтів

Ужгородських злодіїв, які крали саджанці, затримали «на гарячому»

Закарпатська область 11-травня, 2010, 10:239 Lobanovskiy 1 028
Здавна ужгородці дбали про те, аби їхнє місто було зеленим і квітучим. Останнім часом городяни, облагороджуючи території, прилеглі до багатьох установ, закладів, приватних будинків, дедалі частіше купують у великих горщиках хвойно-декоративні саджанці, зокрема туї. В Ужгороді продажем таких дерев займається місцеве комунальне підприємство. І ось протягом кількох останніх місяців у це господарство почали навідуватися непрошені гості...
Тільки після останнього «візиту» зловмисників зникло 56 дерев туї. Керівництво цього підприємства щоразу зверталося по допомогу до працівників Ужгородської міської міліції. Але злодіїв «вирахувати» спершу не вдавалося. Тож начальник Ужгородського МУ ГУМВС полковник міліції Іван Цьока вирішив разом із слідчо-оперативною групою оглянути територію господарства. З’ясувалося: тут відсутня сигналізація і доступ на територію майже вільний. Керівник міської міліції обласного центру порадив працівникам КПЗГ подбати про надійний захист, зокрема встановити сигналізацію. До його поради прислухалися. І це дало позитивний результат.
Нещодавно уночі спрацювала сигналізація, повідомляючи про вторгнення на територію зеленгоспу крадіїв. На місце пригоди оперативний черговий Ужгородського МУ ГУМВС капітан міліції Юрій Вудмаска негайно направив слідчо-оперативну групу та бійців спецпідрозділу «Беркут». Злодіїв затримали «на гарячому», саме тоді, коли вони «затоварилися» свіжими деревцями. Зловмисники, а ними були жителі обласного центру віком від 18 до 23 років, зізналися, що попередні крадіжки також справа їхніх рук. За цим фактом порушено кримінальну справу, триває розслідування.


ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору