Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині зникла ще одна нарколабораторія

Хмельницька область 16-сер, 2010, 13:149 Lobanovskiy 913
У Нетішині три молодика у двокімнатній квартирі створили лабораторію з виготовлення психотропної речовини.
Молоді люди кустарним способом з дозволених до продажу дитячих ліків їм одним відомим способом виготовляли так званий «вінт». Працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків виявили та вилучили у помешканні місцевого жителя справжню хімічну лабораторію з усім необхідним для цього знаряддям. Чоловіки виготовляли метамфетамін не тільки для власного вжитку, але й для продажу. Протягом декількох місяців міліціонери відслідковували діяльність наркоділків та збирали підтверджуючі їх злочинну діяльність матеріали.
Стосовно зловмисників порушено кримінальну справу за статтею 307 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».
Всього ж працівники ВБНОН УМВС України в Хмельницькій області протягом 7 місяців 2010 року виявили та вилучили 190 кг наркотичних засобів, зокрема, 170 гр героїну, 32 кг марихуани, 145 кг макової соломки, 5 кг отруйних та сильнодіючих лікарських засобів, близько кілограма психотропних речовин, припинили діяльність 14 наркопритонів та 2 нарколабораторій.

Юлія ГРИНЬ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору