Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині працівники міліції припинили діяльність міні- нарколабораторії з виготовлення метамфетаміну

Хмельницька область 04-кві, 2011, 11:079 Lobanovskiy 1 101
Місцевий житель, раніше судимий за злочин, пов’язаний із незаконним обігом наркотиків, після відбуття покарання влаштував у себе дома міні-лабораторію з виготовлення метамфетаміну. Детальний рецепт він здобув у тій таки в’язниці, але додавав і від себе ще деякі інгредієнти. Помічницею у його незаконній діяльності була дружина, яка, як і він, була наркозалежною. Згубність вживання саме цих наркотиків яскраво продемонструвало різке схуднення жінки за півроку на 20 кг. Але подружжя виготовляло наркотичну речовину не тільки для власного вжитку, але й для продажу.
Протягом останніх двох місяців працівники міліції зафіксували вісім збутів метамфетаміну. Що характерно, чоловік тримав у квартирі собаку, тож провести відповідні заходи правоохоронцям було важко. А продаж здійснював через балкон: викидав товар покупцю просто на вулицю. Гроші отримував таким самим чином.
Працівники міліції вилучили у наркоторговця п’ять кубів наркотичної речовини та прекурсори. Згідно ст.307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» ст.311 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів» та ст.313 Кримінального кодексу України, зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі.

Юлія Гринь, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору