Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 19-сер, 2010, 12:029 Lobanovskiy 956
Отруєння таблетками
У Березнівську ЦРЛ з попереднім діагнозом: отруєння таблетками клофеліну доправили місцеву мешканку 34-річну Наталію С. На даний час потерпіла перебуває в реанімаційному відділенні у важкому стані.

Син убив батька
У Дубровицькому районі під час суперечки 26-річний Іван побив свого батька, внаслідок чого чоловік помер.

Випадок сказу
У с. Стовпин Корецького району лисиця покусала свійську птицю у двох господарствах. Нарешті один з господарів упіймав тварину і прив’язав на власному подвір’ї. Через 20 хвилин лисиця загинула. Спеціалісти державної ветеринарної медицини району виїхали на місце події, відібрали біоматеріал та направили його в Рівненську регіональну обласну державну лабораторію. Виявилося, що тварина була хвора на сказ.
Труп лисиці спалено. Складено план заходів з локалізації та ліквідації осередку захворювання. Готується засідання ДНПК при Корецькій райдержадміністрації про відкриття неблагополучного пункту та введення карантинних обмежень зі сказу.

Призупинено діяльність майже третини нелегальних пилорам
Протягом місяця робочі групи, які було створено за дорученням голови облдержадміністрації Василя Берташа, виявили та призупинили діяльність кожної третьої пилорами, яка працювала без відповідних дозволів. Так, у Рокитнівському районі, який лідирував за їх кількістю, призупинено діяльність та накладено приписи щодо 37 пилорам.

Тіло жительки знайшли у лісопосадці
У с. Осова Дубровицького району в лісопосадці виявлено тіло Харатини П., 1928 р. н., місцевої жительки, яка вважалася зниклою з 18.07.10 р.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору