Рівне:

Створення та просування сайтів

Кортко

Кримінал 17-вер, 2010, 11:209 Lobanovskiy 1 006
Обікрали квартиру
З квартири жительки Рівного 43-річної Ірини невідомі, пошкодивши серцевину замка, викрали 10 золотих виробів, гроші в сумі 500 доларів США та майже 1100 гривень.

Заборгованих
аліментів - майже 12600 гривень
Жителю обласного центру 29-річному Андрію інкримінують злісне ухилення від сплати аліментів на утримання свого неповнолітнього сина. Сума боргу становить майже 12600 гривень.

Крадуть
електрокабель
В Острозькому районі з дачного будинку жителя міста Нетішин 32-річного Миколи невідомі викрали 150 м електрокабелю, газовий балон та господарський візок.

Загинув у вогні
У с. Любиковичі Сарненського району пожежа спалахнула в господарстві 59-річного Григорія. Господар загинув. Причина пожежі — порушення правил монтажу електромережі. Про це повідомила прес-служба управління з питань НС та ЦЗН Рівненської облдержадміністрації.

ДТП на зупинці
Ця ДТП сталась поблизу села Грушвиця у Рівненському районі. Вдень 13 вересня 48-річний Йозеф Іштоня із Словакії, керуючи автомобілем “Вольво” з напівпричепом, їхав зі сторони Львова у напрямку Києва. За попередніми даними, водій вантажівки не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечну швидкість руху та наїхав на автобусну зупинку, перетворивши її на руїни. Пасажир автомобіля “Вольво” 31-річний Марчен Міщинські, громадянин Словакії, отримав перелом лівої ноги та рвані рани правої ноги. Чоловіка госпіталізували в травматологічне відділення Дубенської ЦМЛ. Про це повідомила прес-служба УДАІ області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору