Рівне:

Створення та просування сайтів

Уряд не буде обмежувати експорт зерна

Україна 17-вер, 2010, 15:169 Lobanovskiy 930
Кабінет міністрів не планує введення будь-яких обмежувальних заходів на експорт зерна. Про це заявив прем’єр-міністр Микола Азаров в Сімферополі.

“Незважаючи на посуху, зібраного врожаю достатній для того, щоб забезпечити всі експортні та внутрішні потреби. Ми повністю забезпечимо себе продовольчою пшеницею, фуражним зерном”, - заявив прем’єр, виступаючи на нараді з розвитку Автономної республіки Крим.
При цьому він додав: “Відповідаючи на можливість якихось заходів з обмеження експорту, я хочу сказати - ми не плануємо будь-якого обмеження експорту.
“Ми зібрали зернотрейдерів і сказали їм відверто, приблизно який обсяг ми можемо випустити за кордон для того, щоб скласти графік експорту зерна, щоб він не порушив нашу цінову стабільність і нашу забезпеченість продовольчим зерном”, - продовжив Азаров.
Як повідомлялося, раніше Міністерство аграрної політики прогнозувало введення квот на експорт зерна 2,5 млн. тонн до кінця 2010 року. Кабмін переніс на 25 серпня розгляд питання про введення квот на експорт зернових.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору