Рівне:

Створення та просування сайтів

Торгівця демидролом затримали на Івано-Франківщині

Івано-Франківська область 29-лис, 2010, 09:439 Lobanovskiy 970
В ході оперативно-розшукових заходів у рамках проведення спеціальної операції «Батискаф» у місті Бурштині, що на Івано-Франківщині, працівники міліції затримали з речовими доказами злочинної діяльності 64-річного місцевого мешканця. Декілька років тому цей чоловік притягувався до кримінальної відповідальності за збування на нелегальному ринку ангідриду оцтової кислоти – прекурсора для виготовлення наркотичних засобів. Чоловік 2,5 роки відбував покарання у в’язниці. Згодом оперативники здобули інформацію про те, що навіть після відситки зловмисник не полишав намірів продовжувати незаконні операції, пов’язані з обігом наркотиків. Як з’ясувалося, бурштинець мав удома приховані запаси сильнодіючого медичного препарату димедролу.
Коли оперативники обласного підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків зафіксували декілька випадків зберігання димедролу особами певної категорії, то щоразу підтверджувалося: раніше судима особа підпільно торгує забороненими пігулками. Власне, на цьому збувальника й спіймали, задокументувавши факти реалізації димедролу. В процесі подальших слідчих дій, в тому числі, проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання жителя Бурштина, міліціонери виявили потаємну схованку з димедролом. З помешкання і гаражі затриманого вилучено загалом майже 250 пігулок сильнодіючого медпрепарату, а також певну кількість наркотичного засобу рослинного походження.
В даний час у Галицькому райвідділі міліції вирішується питання про порушення щодо затриманого кримінальної справи за ознаками вчинення ним злочину, передбаченого ч.1. ст..121 Кримінального кодексу України – незаконне зберігання і збут сильнодіючих речовин. Цілком ймовірно, що дідові доведеться вдруге відчути принади життя в ізоляції від суспільства.

Василь Гультайчук, СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору