Рівне:

Створення та просування сайтів

Млинів

Що новенького? 13-січ, 2011, 15:219 Lobanovskiy 1 042
Адміністрація загальноосвітньої школи с.Новоукраїнки повідомила чергову частину Млинівського райвідділу УМВС України про те, що 16-річна учениця навчального закладу Д. нанесла тілесні ушкодження 14-річній школярці Н. 16-річна Д. нанесла удари 14-річній Н. руками в голову та ногами по тілу, після чого стала її шарпати за волосся та повалила на підлогу.
Останній знадобилася допомога медиків. У бійці, яку вчинили учениці місцевої школи у селі Новоукраїнка на Млинівщині, нині розбираються слідчі.
За цим фактом правоохоронці порушили кримінальну справу за ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), яка передбачає арешт на строк до п’яти місяців або обмеження волі строком до п’яти років.
Як прокоментував на брифінгу начальник Млинівського РВ УМВС підполковник міліції Ярослав Антонович, Д. та Н. — із благополучних сімей. Бійку школярки зчинили у коридорі школи під час перерви між уроками. Образливе слово — і в хід пішли кулаки.
—Найприкріше у цій ситуації те, що учні школи не зупинили дівчат, а всі «подвиги» знімали на відеокамеру мобільного телефону, — зауважив Ярослав Антонович.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору