Рівне:

Створення та просування сайтів

У США заарештували мультиплікаційного героя

Зіркова алея 04-бер, 2011, 13:169 Lobanovskiy 1 454
В американському штаті Юта заарештували мультиплікаційного героя — ведмедя Йогі.
Як повідомляє Small World News Service, зображення намальованої тварини з’явилося на офіційному сайті місцевої поліції серед фотографій реальних злочинців.
В описі Йогі на сайті сказано, що йому 58 років, він важить близько 220 кілограмів і має зріст близько 172 сантиметрів. У бланку арешту мультиплікаційного ведмедя сказано, що його помістили під варту за порушення міграційного законодавства та рибалку без ліцензії. Згідно з документом, Йогі відпустили у день затримання після того, як вніс заставу.
Як з’ясувалося, арешт ведмедя Йогі був проведений в рамках навчання персоналу відділення поліції Юти. Наразі заповнений документ із зображенням персонажа мультфільму все ще знаходиться на офіційному сайті департаменту шерифа відділення поліції Юти.

Кстати, на сайте есть очень большой выбор мульфильмов, в чстности можна шрек навсегда смотреть онлайн.
Ведмідь Йогі — персонаж американської студії Hanna-Barbera. Вперше він з’явився на екранах в США в 1958 році. Спочатку ведмідь був одним із другорядних персонажів в серіалі Пес Хакльберрі, але в 1961 році у Йогі з’явився власний мультфільм. У 2010 році в прокат вийшла нова повнометражна анімаційна стрічка Ведмідь Йогі.
Нагадаємо, влітку минулого року американка подала в суд на парк розваг Walt Disney World у Флориді. Жінка стверджує, що під час відвідування до неї чіплявся актор в костюмі Дональда Дака. 27-річна Епріл Меголон вимагала $50 тисяч компенсації .
За матерiалами:
Lenta.ru
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору