Рівне:

Створення та просування сайтів

Іноземець-нелегал торгував у Рівному капустою

Рівненська область 15-гру, 2011, 10:209 prov 1 161
Під час відпрацювання, які тривають в обласному центрі з початку грудня, працівники сектору ГІРФО Рівненського МВ УМВС виявили іноземця, який нелегально перебував на території України.
- У Рівному на вулиці Здолбунівській працівники міграційної служби виявили та затримали громадянина Азербайджану, який нелегально перебував на території України та займався підприємницькою діяльністю, не маючи жодних на це підстав, - коментує начальник сектору ГІРФО Рівненського МВ УМВС Людмила Петняк. - При ньому не було жодних документів, які б засвідчували його особу та легальний перетин кордону України. Щодо іноземця буде вирішено питання про його видворення за межі України на підставі статті 32 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства».
Правоохоронцям 33-річний чоловік показав лише копію свого паспорта. На продаж капусти, походження та її якість іноземець жодних документів не мав. Пояснив, що овочі вантажним автомобілем привіз його дядько зі Львова, залишивши його торгувати на ринку в Рівному.
На нелегала склали адміністративний протокол за порушення порядку провадження господарської діяльності. Іноземець має сплатити штраф та покинути територію держави.
Про це Провінційці повідомила Інна БЕРЕЗОВСЬКА, Рівненський МВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору