Рівне:

Створення та просування сайтів

У Івано-Франківську наклав на себе руки студент з Німеччини

Івано-Франківська область 18-гру, 2012, 13:139 prov 1 155
Першокурсник укоротив собі віку на Прикарпатті. Студент медичного факультету зістрибнув із даху 10-поверхівки, в якій винаймав квартиру. Все сталося просто перед очима в його друга.
Дам'єн, приятель загиблого студента-стоматолога, досі в шоковому стані. Розповідає - того вечора йому зателефонувала дівчина хлопця і попросила прийти, бо не могла дати ради з юнаком. Дам'єн застав друга напідпитку. Каже - саме розмовляв телефоном з батьками Алекса, коли сталося непоправне.
Дам'єн Новак, свідок (переклад):
- Я вийшов в іншу кімнату, бо не хотів розмовляти при ньому, аж раптом Катя почала кричати, що він вибіг із квартири й помчав угору. Я, як був, босий кинувся за ним, гукав: Алексе, зупинися. Відчував, що йому може щось набрести в голову...
Приятель не встиг. Коли був на 8-му поверсі, почув, як щось гупнуло. Визирнув у вікно й побачив унизу силует.
Колеги студента - громадянина Німеччини, його викладачі, керівництво закладу шоковані. Алекс добре вчився, ні з ким не конфліктував.
Дмитро Соломчак, декан факультету підготовки іноземних студентів Івано-Франківського Медичного університету:
- Проблем з ним жодних не було в нас, він відвідував всі заняття, зі слів викладачів, всі екзамени, контрольні здав з першого разу.
Утім, проблеми були. Найближчі друзі кажуть: юнак уже двічі намагався накласти на себе руки. Третя спроба виявилася останньою. Слідчі зазначають: поштовхом до неї міг стати конфлікт із дівчиною.
Людмила Гласова, співробітниця прокуратури Івано-Франківської області:
- Хлопець після сварки з дівчиною кілька днів зловживав алкогольними напоями, і перебуваючи у стані сп'яніння, вийшовши на 10 поверх будинку, відчинив вікно і вистрибнув вниз, від отриманих травм помер на місці.
Василь Кицелюк, керівник Івано-Франківського МВ міліції:
- По факту самогубства на даний час відкрито кримінальне провадження, чекаємо офіційного дозволу посольства на проведення розтину.
Володимир Гарматюк, Олексій Сітало, НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору