Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині засуджено трьох учасників організованого злочинного угрупування, які виготовляли та збували наркотики

Рівненська область 05-бер, 2013, 11:249 prov 872
Рівненський міський суд виніс вирок у кримінальній справі, порушеній СБУ стосовно трьох учасників організованого злочинного угрупування, які протягом 2011-2012 років виготовляли та збували наркотичні засоби та психотропні речовини у особливо великих розмірах.
Встановлено, що ніде непрацюючий 32-річний житель м.Рівне створив і очолив стійке наркоугруповання, до складу якого залучив двох місцевих жителів, один з яких раніше уже відбував покарання за виготовлення і зберігання наркотиків.
Організатор групи купував заборонені лікарські засоби із вмістом псевдоефедрину та відповідні компоненти для виготовлення метамфетаміну.
У помешканні одного із родичів зловмисників було створено нарколабораторію для виготовлення та зберігання психотропної речовини.
Реалізовували наркотики учасники угрупування на території Рівненської області серед наркозалежних осіб.
У травні 2012 року співробітники СБУ затримали усіх членів злочинного угрупування «на гарячому» у підпільній нарколабораторії під час виготовлення наркотичних засобів. У ході затримання у наркоторговців було вилучено спеціальне обладнання для виготовлення метамфетаміну, прекурсори, одноразові медичні шприци, а також уже готовий метамфетамін для продажу.
Вироком суду трьох учасників організованого злочинного угрупування визнано винними у організації та утриманні місць для незаконного вживання та виготовлення психотропних речовин, а також незаконному придбані, зберіганні та збуту психотропних речовин. Організатору наркобізнесу призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років з конфіскацією всього належного йому майна. Інших учасників засуджено до 4 років 6 місяців та 4років 8 місяців ув’язнення з конфіскацією майна.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору