Рівне:

Створення та просування сайтів

За підозрою у вчиненні серії пограбувань тернопільські правоохоронці затримали жителя Сумщини. Жертвами молодика стали шестеро тернополянок

Тернопільська область 03-кві, 2013, 12:409 prov 917
У Тернопіль сумчанина привела не туристична цікавість, а намагання скритися від правосуддя. У себе, на малій батьківщині, зловмисник перебував у розшуку за вчинення майнових злочинів. Розуміючи, що суд обов’язково призначить йому реальний термін покарання, адже й раніше мав проблеми із законом, молодик вирішив залягти на дно. Та, щоправда, ненадовго. У чужому місці гастролера знову-таки потягнуло на «подвиги».
Як повідомив начальник Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ Олександр Хілюк, зловмисник обирав жертв серед жінок. Супроводжував останніх до під’їзду чи кабіни ліфту, а там силою, погрозами, а інколи з допомогою сльозогінного газу відбирав сумочки, зривав золоті прикраси.
Награбованого вистачало не лише на харчі, а й на оренду квартир. Ще б пак, адже лише одна з потерпілих оцінила втрачене майно у майже три тисячі гривень.
Зі слів самого зловмисника, серед чужого майна, що здобував злочинним шляхом, його цікавили гроші, ювелірні прикраси та мобільні телефони. Решту викидав у сміття.
На даний час уже задокументовано шість фактів пограбувань, вчинених гастролером, що лягли в основу кримінального провадження, розпочатого за частиною другою статті 186 Кримінального кодексу України. Проте оперативні заходи тривають – міліціонери перевіряють причетність підозрюваного до інших протиправних діянь.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору