Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному визначили найкращих фотографів

Головна / Рівненська область 22-лип, 2013, 15:249 prov 1 318
Підведені підсумки другого сезону Кубку Рівного з фотомистецтва «Я люблю своє місто, я люблю свій край»! За звання найкращого змагались більше 120 фотографів, які представили понад півтисячі робіт. Однак імена переможців тримають у таємниці і оголосять тільки на нагородженні.
Цьогоріч конкурс став масштабнішим, приймались світлини не лише з Рівного але й з території усієї історичної Волині. Кількість робіт сягнула майже шести сотень. А кількість авторів зросла вдвічі, і становила більше 120 фотографів, як професіоналів так і аматорів, з України та з закордону, різної вікової категорії.

У Рівному визначили найкращих фотографів


— В Рівному та Україні безупинно зростає кількість любителів фототворчості, з’являються та утверджуються нові імена, до нас приїжджають фотомайстри з інших міст та держав, - розповів організатор Кубку Рівного з фотомистецтва Олександр Харват. — Нам неймовірно приємно, що конкурс допомагає молодим фотолюбителям проявити свої здібності, заявити про себе і є своєрідною школою для початківців, а професіоналам вкотре позмагатись в чесній конкурентній боротьбі за головну нагороду конкурсу - Гран-Прі, ексклюзивний Кубок оздоблений бурштином, авторської роботи відомого рівненського скульптора Леоніда Гринбокого.
Ідею проведення Фотокубку цьогоріч підтримали не тільки фотографи, а й депутат Рівнеради Олександр Нестерук.
— Рівне одне з найбільш комфортних міст України, а наш край має чимало цікавих для туристів місць. Тому такий конкурс має не тільки професійну складову, але й просвітницьку. Адже світ дізнається про найкрасивіші куточки Рівненщини. Запевняю, що ці світлини стануть відкриттям навіть для багатьох рівнян.
Долю переможців конкурсу вирішувало авторитетне журі, до якого увійшли Олександр Харват, EFIAP (Рівне), Едуард Странадко, голова НСФХУ (Полтава, Київ), Володимир Дубас, AFIAP, голова Львівської ОО НСФХУ (Львів), Олександр Жилін, член правління НСФХУ, ред. Журналу “Photographer” (Київ).
Вони відібрали кращі світлини, серед яких визначили переможців, котрі отримають золоті, срібні, бронзові медалі та дипломи конкурсу, медалі клубу "Простір Фото", а автор найкращих фотографій отримає Гран-Прі – Кубок Рівного з фотомистецтва та звання кращого автора конкурсу.
Перший Кубок Рівного 2012 року отримав автор з Чехії, який подорожував та фотографував на Рівненщині і зібрав хорошу добірку світлин з життя Полісся. Цього року рівняни стали результативнішими і головну нагороду Гран-Прі присуджено рівненському автору.
Імена усіх переможців тримаються у таємниці, інтрига триватиме до відкриття виставки та презентації каталогу світлин, де і вручатимуться призи – 23 серпня у ресторані готелю "МИР".
Проект реалізовується за сприяння депутата Рівненської міської Ради та мецената Олександра Нестерука, фірми "Рівне Бурштин", готелю "МИР".
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору