Рівне:

Створення та просування сайтів

Бетонні кільця

Тетасе 08-чер, 2015, 11:079 prov 2 050
На сьогоднішній день, будівництво в різних сферах часто використовує кільця бетонні. Вони можуть бути різного розміру, виготовлятись з матеріалів, від яких залежить міцність конструкції.
бетонні кільця в більшості випадків використовують приватні сектори для конструювання колодязів, без яких важко уявити життя в приватному будинку чи на дачі. Ще одним способом застосування кілець бетонних є будівельний септик для очистки стічних потоків води. Крім того, їх застосовують під час монтування газопроводів та каналізацій, або як основу для електромереж чи тепломереж. Великі об’єкти у своїх інженерних конструкціях теж використовують кільця бетонні.
Якщо потрібно збудувати колодязь для питної води, то найкращим варіантом для цього будуть залізобетонні кільця (ЗБК), які складаються з циліндричної бетонної конструкції, в середині якої є металева сітка. Металева сітка може мати товщину від 0,6 до 1 мм. Найчастіше кільця мають висоту 29-118 см. Технологія виготовлення базується на вібропресі спеціальної бетонної суміші, яка потім характеризується високою стійкістю та водонепроникністю. Бетонні кільця ціна залежить від товщини стінок та діаметру. Вони відіграють найважливішу роль у таких спорудах, адже їхнім завданням є підтримувати сторони криниці, перешкоджати заваленню та обсипанню грунту в криниці. Невід’ємними складовими колодязя є також кришка та дно.
Перед побудовою колодязя, слід звернути увагу на те, чи є на торці бетонних кілець фальци, за допомогою яких здійснюється щільніше і герметичніше кріплення кілець одне з одним. Якщо вони відсутні, то теж не страшно, бо тоді кільця скріплюють бетонним розчином і спеціальними залізними скобами. Така технологія допомагає збільшити час функціонцвання та експлуатації колодязя.
Система з бетонних кілець – це надійна споруда, яка має багато позитивних сторін: швидке встановлення, зручність монтажу, невеликі затрати та хорошу ціну.
Існує декілька видів бетонних колодязів. Серед них залізобетонне кільце збірне, кільце з замком, кільце з плитою перекриттям, кільце з дном, єврокільце. Компанія „Активен” пропонує комплекс будівельних послуг та якісні бетонні кільця, кришки та днища для них. Компанія гарантує правильний монтаж та установку кілець, адже забезпечує надійне герметичне кріплення кілець одне з одним, яке витримає будь-яке навантаження і буде довго експлуатуватись.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору